Oct 3, 2018

Krim Mata Terbaik: Youth Restoring Eye Treatment Shaklee


Krim Mata Terbaik Youth Restoring Eye Treatment Shaklee.

Jika dulu ada krim mata Shaklee yang Enfuselle tu tapi dah tiada lagi dan sekarang ni digantikan dengan krim mata yang baru iaitu Youth Restoring Eye Treatment dari Shaklee. Krim mata Youth Shaklee ni formulasi dia lagi baik dan lagi bagus!

Dalam entri ini Gee akan kongsikan apa keistimewaan dan kebaikan yang ada pada krim mata yang terbaik ini dari skincare Youth Restoring Eye Treatment, dari Shaklee.

Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Apakah krim mata?
Krim mata berfungsi untuk membantu menjaga kulit sekitar mata. Sebabnya kawasan mata adalah kawasan kulit yang sangat lembut, halus kulit. Makanya kulit jadi cepat nipis, kasar dan berkedut akibat kolagen yang makin berkurang dan sinaran uv matahari.

Bagi yang suka menggosok mata tu berhati-hati tau. Kawasan mata juga kawasan paling mudah dan paling awal tanda-tanda penuaan muncul. Jika nak tengok usia seseorang itu anda boleh lihat mata, tangan dan leher dia. Hihi


Krim mata dari Youth Restoring Eye Treatment Shaklee dihasilkan untuk membantu masalah yang sering dialami oleh kaum wanita.
  • Mengurangkan garis halus.
  • Mengurangkan kedutan, termasuklah kedut di sisi luar lipatan mata.
  • Mengurangkan mata sembap, mata panda dan lingakaran hitam.
  • Membantu menegangkan kulit sekitar mata.
  • Menghidrat kulit sekeliling mata yang sering kering.
  • Melindungi kulit sekitar mata yang mudah terdedah kepada pencemaran dan persekitaran.

Apa yang menariknya krim mata YOUTH  Restoring Eye Treatment produk Shaklee ini, dia ada buat kajian klinikal selama 28 hari ke atas 36 orang dengan menggunakan krim mata Youth ini selama 2 kali dalam sehari. Hasil kajian mendapati:
  • Garis serta kedutan di sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata berkurang dalam tempoh seawal 7 hari.
  • Mata sembap dan lingkaran hitam juga berkurang.
  • Menghilangkan kedutan mata termasuk menghidrat dan menegangkan.

Terbaik sangat kesan dia! Kesan laju! Macam mana dengan bahan pulak? Jom cek dulu. Biasa kesan laju mesti ada bahan lain kan?!

Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Krim mata Youth Restoring Eye Treatment dari Shaklee

Keistimewaan produk krim mata yang terbaik dalam Youth Restoring Eye Treatment dari Shaklee yang anda perlu tahu dan sentiasa ingat ialah:
  • 100% Vegan - berasaskan tumbuhan dan tidak diuji ke ke atas haiwan
  • Tanpa paraben
  • Diuji secara Dermatologi - jadi ia selamat untu semua
  • Tidak menyumbatkan liang pori 
  • Ada 'cooling tip' yang berwarna 'silver'. (Apakah ia? Baca lagi untuk mengetahui lebih lanjut)

Krim mata Youth Eye Treatment ini akan bertindak dengan 3 cara iaitu:

1-Memulikan
  • Campuran unik peptida mengembalikan sistem isyarat pada kulit sekitar mata dan menyokong penghasilan kolagen.
  • Melembapkan dengan cara mengekalkan air pada kulit.  
  • Menyerap hingga 1000 kali berat di dalam air bagi tujuan menjaga kelembapan kulit.

2-Mengurangkan
Krim mata Youth Eye Treatment ini akan membantu mengurangkan masalah garisan halus, mata sembap, kedut, lingkaran hitam dan kedut yang ada di sisi luar lipatan mata.

3- Menyegarkan
Jika anda perasan ada 'cooling tip' untuk merangsang peredaran mikro bagi tujuan mengekalkan kesegaran mata, mengurangkan tanda merah-merah di bawah mata dan mengurangkan sekali mata sembap. Dah ada 'cooling tip' ni tak perlu dah guna timun, kentang atau uncang teh kat mata lagi! Best kan?😃😍


Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Bahan dalam Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Bahan-bahan dalam krim mata Youth Restoring Eye Treatment produk Shaklee:
  • Peptide Blend - menyokong penghasilan kolagen, mempercepatkan pembaharuan sel kulit terutama jika diguna sekitar mata. 
  • Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis fruit Extract - menyokong penghasilan kolagen, elastis dan fibirilin, juga memberi lebih banyak nutrien dan kepada kulit. 
  • Licorie Extract - mencerhkan kulit bahagian bawah mata yang gelap dan tona tak sekata bagi membantu mengurangkan mata sembap dan kemerahan. 
  • Hyaluronic Acid - menghidrat dengan mengekalkan air pada kulit, juga mampu menyerap hingga 1000 kali berat dalam air untuk mengekalkan kelembapan kulit. 
  • Vital Reair+, polifenol dan Muscadine Grape - mengurangkan kesan radikal bebas dengan melindungi sel DNA, melindungi kerosakan kolagen dan elastin.

Cara menggunakan krim mata dari Youth Restoring Eye Treatment Shaklee.

1- Dengan 'cooling tip'
Picit tiub untuk keluarkan sedikit krim mats sebesar saiz mutiara ke atas 'coolong tip'. Guna 'cooling tip' untuk merata dan mengurut ke sekitar mata.

2- Dengan jari dan 'cooling tip' 
Picit tiub untuk keluarkan sedikit krim mats sebesar saiz mutiara ke atas 'coolong tip'. Guna jari manis dan titik krim mata Youth pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan 'cooling tip' untuk membantu meratakan dan mengurut krim mata ke sekitara mata.


Bila perlu menggunakan krim mata Youth Eye Treatment?
Anda boleh guna selepas pakai pencuci muka dan toner.

Di mana perlu digunakan krim mata Youth Eye Treatment ini?
Sapu krim mata di atas kelopak mata dan kawasan tulang kering dan di bawah mata sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata.


Bagaimana nak dapatkan Youth Restoring Eye Treatment ini? 
Anda boleh menghubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik link whatsapp di sini, 013-5707812. Gee akan bantu dan guide anda sepenuhnya selepas membuat pembelian.




Berita baik ada PROMOSI YOUTH EYE TREATMENT bulan Oktober ini! Nak dapatkan harga lagi murah dan jimat kenalah hubungi Gee terus ok.