Dec 6, 2018

Berjaya Hamil Asbab Makan GLA Complex Shaklee

Shaklee Story: Berjaya Hamil Asbab Makan GLA Complex Shaklee

Harini Gee nak berkongsi kisah customer Shaklee Gee yang berjaya hamil asbab amik GLA Complex Shaklee dengan izin Allah swt jua. Alhamdulillah syukur Ya Allah.



Puan Lia ni memang rajin makan GLA Complex. Banyak kali juga order dengan Gee dulu.

Masa mula-mula ni kisahnya Lia ada masalah period tak teratur, period datang tu sikit jer keluar darah dia. Kemudian lama tak datang period pula.

Masalah Lia ni memang normal kebanyakan wanita ada alami. Memang boleh buat kaum wanita rasa stress, risau period lama tak datang takut ada penyakit, rasa gelabah pun ya & macam-macam lagi rasa.



Tapi masa tu Lia tetap teruskan juga makan GLA Complex ni. Sebab kandungan GLA dalam dia bagus untuk seimbangkan dan kawal atur hormon dalam badan. Masa tu Gee memang nasihat kat Lia teruskan je amik.

Gee masa tu kan gelabah juga sampaikan Gee rujuk dengan pakar Nutrisi Shaklee untuk lebih yakin. Pastu Gee consult balik dengan Lia.

Sambil tu Gee bagitau Lia juga jangan stress dan jaga makan minum. Sakit tubuh kita ni sebenarnya berbalik pada badan kita juga. Tu penting kena positif dan fikir baik-baik untuk kekuatan dalaman dan mental.


Ok. Apa Kebaikan GLA Shaklee?

Kebaikan GLA COMPLEX Untuk Wanita:
  • menyeimbangkan hormon dalam badan
  • mengatur semula kitaran haid
  • meningkatkan kesuburan bagi wanita yang ingin hamil
  • melegakan simptom PMS
  • melambatkan menopause
  • melambatkan proses penuaan
  • menyerikan wajah, menyihatkan rambut dan kuku (ada campuran vitamin E di dalamnnya) 


GLA Complex 

Banyak juga kebaikan GLA Complex Shaklee untuk kaum wanita kan. Rajinlah makan selalu. Tak rugi pun sebab ada skali campuran vitamin E dalam GLA Complex yang bagus untuk kulit dan rambut.

Oh ya, GLA Complex orang gelar juga EPO Shaklee. Siapa cari EPO tu bolehlah amik GLA Complex ni.


Selain GLA Complex, Lia juga order Chewable C Plus untuk masalah loya-loya dan muntah masa hamil.



Chewable C ni rasa dia masam-masam buah sebab tu bagus untuk yang muntah. Bagi bantu buang rasa kelat, rasa pelik dan tak selesa kat dalam mulut & tekak.

Tak perlu cari asam dah lepas ini. Mudah kan? Sambil tu si ibu dan janin juga boleh dapat khasiat vitamin C skali.





Mahal ke GLA yang Lia ambil ni?

Tak sampai RM 100 pun Lia belanjakan dalam ikhtiar tambahan untuk subur. Apa yang penting kita usaha dan Allah swt mudahkan segalanya. InshaAllah.


Untuk anda yang ada masalah sama macam Puan Lia ni boleh hubungi Gee. Gee sedia membantu.

Gee,
Pengedar Aktif Shaklee
Klik link: Whatsapp 013-5707812