11 June 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri Part 2


Raya part 2

Tahun ni raya sakan hihi. Part 2 ni Gee pergi beraya ke Kampung Igan dengan member.


Ni member Gee dari sekolah menengah dulu, Izzati. Tiap tahun kami ke igan hihi. Sebabnya ramai member sekolah dulu dari igan.




Bergambar dengan kawan zaman sekolah menengah dulu (geng 2002-2006)

Sama juga geng sekolah menengah





Masa pergi beraya ni kami join majlis berlanggar meja di Kampung Igan. Majlis ni macam satu tradisi dah. Berpuluh tahun dah.


Majlis berlanggar meja ni maksudnya kita makan beramai. Mana rumah yang terlibat dorang akan sediakan menu semua. Ikut giliran kampung lah. Masa pergi ni Kampung Tengah Igan.



Lauk dia sedap semua. Kenyang makan hihi.






Lepas makan tu sebabkan kita orang dah kenyang sangat makan so tak pergi beraya rumah member dah. Tapi balik terus. Hahaha.. semua kekenyangan😃😃


Tapi so far alhamdulillah lah meriah dan seronok jalan.

Tunggu part 3 pulak k.



0 comments:

Post a Comment