27 September 2019

Benarkah Vivix Shaklee Ada Red Wine?


Vivix memang selalu mencetus kontroversi. Tiap tahun ada saja isu Vivix. Tapi betulkah Vivix ini ada red wine seperti yang dikatakan?




Ok. Mari kita kupas isu Vivix dan red wine/arak.


Apa itu Red Wine? 

Rupanyan baru Gee tahu yang red wine ini adalah anggur bukannya arak. Selama ini Gee sendiri pun ingat red wine tu arak. Yalah, bila tengok drama biasa sebut red wine mesti tunjuk gambar arak. Hihi.

Nak tahu tak red wine atau anggur ini ada banyak jenis. Jika tengok list dia ada 20 jenis anggur red wine yang paling popular. Korang boleh tengok di sini, ada list dan gambar untuk semua jenis red wine >> https://usawineratings.com/en/blog/grapes-3338/the-most-popular-types-of-red-wine-grapes-111.htm



Macam mana pula dengan Anngur Muscadine?

Salah satu bahan botani Vivix ialah anggur muscadine dan ia bukan tergolong dalam anggur jenis red wine tadi. Dan yang menariknya anggur muscadine ini merupakan anggur terbesar dan jarang didapati. Buah dia besar, tebal dan penuh dengan khasiat antioksidan. Itulah yang telah menarik minat para saintis di Shaklee untuk menjadikan anggur muscadine ini tadi dalam bentuk minuman sihat yang tinggi dengan khasiat untuk kesihatan.





Shaklee Malaysia

Yang penting kita semua perlu tahu produk Shaklee yang masuk ke Malaysia adalah sangat istimewa. Tiap produk Shaklee Malaysia kena lulus dulu requirement dari pihak KKM. So, dijamin selamat!



Vivix dikktiraf Halal

Bukan sahaja Vivix tapi poduk Shaklee yang lain yang memasuki ke pasaran Malaysia juga disahkan HALAL okeh ISA. ISA adalah badan halal yang sah di bawah pihak JAKIM.



Vivix adalah semulajdi

Vivix diekstrak dari tumbuhan Anggur Muscadine, ekstrak Knotweed Jepun, ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Eldeberi Eropah.. Yang penting ia tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna atau pengawet. Ia adalah minuman botani yang sedap dan lazat!


Menariknya, Vivix ini telah diuji lebih daripada 16,000 kali untuk tujuan keselamatan dan menjaga kualiti semasa ia dicipta. Hasilnya Vivix adalah minuman terbaik untuk kesihatan!


Apa itu Vivix Shaklee, baca di sini >> Keistimewaan Vivix Shaklee


Soalan lazim Vivix yang ramai suka tanya




Nak lihat testimoni dari pengguna Vivix bolah lihat di sini >> Testimoni Vivix Shaklee



Adakah dapat menjawab persoalan benarkah Vivix ada red wine? Semua sudah jelas kan?? Lepas ini tak perlu ragu lagi tentang Vivix.






Berminat untuk mendapatkan Vivix Shaklee boleh terus menghubungi Gee di 013-5707812.






3 comments:

  1. Salam perkenalan.. follow sini..
    Penerangan yang bagus.. Membantu menjelaskan salah faham pembeli..

    ReplyDelete
  2. Hi follow sini juga ,info yang jelas tentang vivix :)

    ReplyDelete
  3. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:: {Universalcardshackers@gmail.com}

    Visit our Website for more Info: https://automatictellers.webs.com
    ®

    ReplyDelete