18 September 2019

Kongsi Ilmu Juga Sedekah


Gee ada terbaca bila kita berkongsi ilmu juga satu sedekah.



Jadi Gee dah decide nak berkongsi. Benda baik kena share kan.. Kalau dulu macam kedekut jugak Gee nak share ni😂 . Tu Gee yang dulu lah.

Tapi sekarang ni kita ubah jadi lebih baik. Benda baik kena share sama dengan orang lain.

Jadinya, Gee berkongsi dengan geng #Viktoria dan my team Shaklee Gee sendiri iaitu #VictoryEmpire .

Untuk geng Shaklee Viktoria, Gee share tips nak mudah konsisten sharing & posting di media sosial setiap hari.

Untuk my team Victory Empire pula, Gee share tips pasal instagram. Proven result macam mana nak naikkan sales, bagi ramai orang pm & naikkan followers & view ig kita.


Sharing di grup whatsapp Viktoria dan Victory Empire team

Rasa seronok dapat bantu orang hihi


Gee kongsi ni semua sebab Gee sendiri ada buat dan cuba dan rasa efek dia. Dan berkesan. Tu sebab Gee nak ahli grup Viktoria dan anak bisnes Gee sama-sama dapat.


Moga dapat manfaat semua. Dah dapat tips baru kena bertindak terus baru ada hasil. So jom kita mula sekarang! Tak boleh tangguh-tangguh, Nak berjaya kena pantas bertindak!


Nak jadi my bisnes partner?
Nak buat bisnes?

Saya bantu sampai jadi!
Jom kita bangkit berniaga!





NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah sejak 2015, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi saya terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda KHAS untuk CUSTOMERS saya sahaja!




2 comments:

  1. semoga semakin sukses sebab bermurah hati berkongsi ilmu dengan orang lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. tq so much.
      moga awak pun berjaya dan suksess selalu💪

      Delete