01 November 2019

Senarai Promosi Shaklee November 2019


Untuk promosi Shaklee bulan November kalini juga menarik. Sebab ada produk kesukaan Gee. Jom kita tengok ada promosi apa bulan ini.



1- Promosi ESP Shaklee

Promosi ESP ni paling ditunggu ramai. Ramai sukakan ESP. Ok untuk promosi ESP ni, ada 2 pilihan;

  • beli 2 ESP diskaun 5%
  • beli 6 percuma 1 tong ESP


Harga pada poster adalah harga pasarn. Harga ahli lagi murah 20-25%. Boleh hubungi Gee terus ok.

Promosi ESP Shaklee

ESP Shaklee ini sesuai untuk semua lelaki dan perempuan. Satu keluarga boleh ambil ESP. Sebabnya protein ni amat penting untuk badan kita.

  • Ada gastrik boleh ambil ESP
  • Nak badan bertenaga boleh ambil ESP
  • Nak ikhtiar hamil boleh ambil ESP
  • Nak cegah rambut gugur boleh ambil ESP
  • Nak puasa boleh ambil ESP
  • Ibu hamil boleh ambil ESP
  • Ibu berpantang boleh ambil ESP
  • Ibu menyusu boleh ambil ESP
  • Nak kurus boleh ambil ESP
  • Nak kontrol makan boleh ambil ESP
  • Ada diabetes juga boleh ambil ESP
  • Nak kulit cantik lagilah boleh ambil ESP


Dah baca? Info lengkap ESP



2. Promosi Youth skincare 

Pertama kali Shaklee buat promosi untuk travel set ataupun trial set. Kira sesuai sangatlah yang berminat nak cuba skincare Youth ni.

Ada 2 pilihan promosi Youth;

  • buat belian mana-mana produk Youth dan cukup 200 point dalam satu resit dapat beli trial set dengan harga lagi murah RM85 (berbanding harga pasaran biasa RM297).
  • beli trial set dengan harga RM 297 


Harga pada poster adalah harga pasarn. Harga ahli lagi murah 20-25%. Boleh hubungi Gee terus ok.

Promosi Youth Shaklee


Dalam Trial Set Youth ini ada;
  • cleanser 20ml
  • toner 30ml
  • serum 7ml
  • night cream 10g

Beli trial set Youth dapat free bag biru tu

Baca info lengkap skincare YOUTH 



3. Promosi Zinc Plus


Promosi Zinc Shaklee


Kebaikan Zinc Shaklee

Info lanjut Zinc Plus Shaklee

4. Promosi Prove It. Live It. Share It. (PLS Challange)

Program PLS Challange ini berlangsung selama 2 bulan, Oktober - November 2019. Fokus utama program ini untuk membantu kita untuk mengenali kepentingan buat DETOX pada kesihatan dan dalam masa yang sama, kita juga boleh menjana pendapatan dan mengembangkan bisnes.


Ada set pilihan detox seperti berikut. Kita boleh pilih nak beli set yang mana. Harga adalah terus harga ahli kerana ia sekali pakej keahlian ya. Jimat 15-25% dari harga pasaran.


Set Jom Detox


Set Vivix (sesuai yang tak suka telan tablet boleh pilih set ini)


Setiap belian set di atas, tidak kira ahli lama atau baru, kita semua layak beli barang premium Shaklee ini dengan harga lagi murah dari harga ahli!

Boleh pilih nak beli yang mana



Jom sertai kami di Shaklee sekarang juga! Hidup lebih baik lebih sihat sambil buat duit!








Berminat untuk mendapatkan produk / Promosi Shaklee ini? Anda boleh menghubungi saya terus di sini;



Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co





5 comments:

  1. everything just looks so good.

    ReplyDelete
  2. cepat2 dapatkan ketika tengah tawaran =D

    ReplyDelete
  3. sis datang sini balas kunjungan... done follow blog

    ReplyDelete
  4. Suka ESP Shaklee tu memang best. Kalau bancuh dengan orange or coklat bertambah tambah sedap

    ReplyDelete