21 December 2019

Dapat Percuma Beg Roda Shaklee!


Saja nak share berita baik ni😃. Gee ada dapat hadiah lucky draw Shaklee untuk cabutan minggu ke 2 ni rezeki Gee ada naik nama.

Seronok betul rasa Gee dapat beg roda Shaklee😍. Yang menariknya luggage Shaklee ni dia takda jual kat mana-mana. Hanya boleh dapat kat Shaklee tapi Shaklee biasa bagi untuk yang dapat free international trip.


Tapi rezeki Gee dapat lucky draw Shaklee dapat bag roda Shaklee! Alhamdulillah seronok betul rasa.



Nanti Gee share lagi bila dah dapat lugage Shaklee ni yer. Nak kena hubungi pihak Shaklee dulu nanti nak collect hadiah tu macam mana.


Bagaimana nak join lucky draw Shaklee?

1- Join jadi ahli Shaklee.
2- Buat belian dan cukup point 50uv dalam satu resit automatik layak dapat 1 cabutan.
3- Lagi banyak belian lagi tinggi peluang dapat lucky draw Shaklee ni😍




Jom join Shaklee sekarang jom!

Hadiah semua bernilai lebih RM 90K untuk dimenangi!



1 comment:

  1. If you are looking for the best Things to do around the world, this list has something for everybody from food to history and culture.

    ReplyDelete