09 March 2020

ALL MASTERS CONVENTION 2020


Buat julung kalinya semua master-master dalam group besar kami S2uFamilies akan bergabung dan bersama-sama berkongsi tips, inspirasi, dan kepakaran mereka. Kiranya semua keturunan akan berkumpul semualah nanti. Seronoknya. Tak sabar Gee nak tunggu ni!!


Founder empayar s2ufamilies ni adalah upline merangkap mentor Gee. Dorang semua isteri, Master Iffah Anuar dan Master Firdaus dua-dua adalah bekas engineer Petronas tapi berhenti kerja dan fokus buat Shaklee sepenuhnya sekarang.

Gee rasa sangat bertuah berada dalam keluarga Shaklee yang besar sebegini. Kami ada support group yang besar, suka membantu, suka berkongsi dan kuat sangat!


Gee share sikit agenda nanti. Ada LEBIH 20 orang speakers Masters!

AGENDA PROGRAM
  • Speech pembuka mukaddimah All Master Convention (Master Iffah)
  • Shaklee Different & 3C dari pandangan professional (Master Syeera & Master Dr Normi)
  • Marketing Social Media yang terkini gaya Social Media Influencer(Master Lyana & Master Irine)
  • Tips Close Deal & Follow Up Customer supaya mereka LOYAL (Master Yan & Master Dosh
  • Tips Kembangkan Empire / Recruitment secara besar-besaran (Master Cip)
  • Tips Bertahan Dalam Biz / Leadership & Communication dalam organisasi (Master Nana)
  • Forum Wanita (Master Suzie (moderator) , Master Nad, Master Nini, Master Hana)
  • Forum Suami-Suami (Master Amirul (moderator), Master Daus, Master Is, Master Ust Bakhtiar)
  • Teknik Poster 'Canva; yang menyentuh emosi (Master Amir)
  • Kenapa saya pilih untuk rank up ke Master Coordinator? (Master Dr Adlin & Zul)


BEST KAN?! Ini sebabnya anda perlu bersama kami harini juga. Nak berjaya kita kena tarik lebih ramai lagi yang nak berjaya bersama-sama.

Jika bukan hari ini, bila lagi kan? Jom bangkit tahun 2020 ini! Jom ubah hidup!


Paling best yuran ahli Shaklee dah turun dari RM75 kepada RM35 sahaja mula bulan Mac ini. Jadi semua orang boleh join. Yuran sangat murah tapi ada banyak ilmu bernilai yang anda bakal dapat. Gee sendiri juga akan membantu dan guide anda sepenuhnya nanti.



Gee @ Ziana Eunos
Shaklee Business Leader
Shaklee Trusted Seller
Founder Victory Empire
013-5707812


klik sini untuk whastapp >> www.wasap.my/6013-5707812/joinShaklee



1 comment:

  1. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete