10 June 2020

Baru Masuk Malaysia, Kejap Je ESP Habis Balik!


Semalam dan harini kami oder ESP Shaklee, setelah berminggu tak ada stok abis kat Malaysia. Yang semalam untuk kuota leader dan harini untuk kuota ahli biasa.

Tapi baru je Shaklee bukak oder dah abis dalam sejam! Laju gila abis. Seramesss!! Setiap kali masuk stok abis balik!


kat online web shaklee malaysia dah habis!!


Yang ni beratur kat branch Shaklee semata nak oder ESP pagi tadi!







Memang fenomena sangat Shaklee ni lagi-lagi yang ESP ni. Semua orang suka.


Nak tau kenapa ramai suka ESP Shaklee??















Bia-bila masa juga boleh amik ESP ni juga.





Bagi yang nak dapatkan ESP boleh hubungi Gee terus. Gee ada ready stok. Boleh wasap Gee segera kat sini www.wasap.my/60135707812/esp




1 comment: