17 January 2021

Makan Apa Harini #4

 

Kalini dalam entri Makan Apa Harini yang ke #4 Gee nak kongsikan makanan favourite Gee iaitu HOT PLAT atau Sizzling Yee Mee. 




Masa belajar dulu suka juga makan hot plate ni. Tapi lepas abis belajar Gee balik kampung jarang or tak ada orang buat kat area Gee. So bila dah lama tak makan ni rasa sedap pulak.

Jadi, tiap kali ke Tesco Kulai memang akan oder hot plate ni bila makan kat sana. Dah macam favourite pulak rasa hehe.


Korang suka makan hot plate juga ke??



1 comment:

  1. Sedapnya Sizzling Yee Mee. Selalu memang g tesco kalau nak makan sizzling yee mee :)

    ReplyDelete