08 March 2021

Efektif Lebih Awal Lagi

 

Selamat pagi Isnin🌻

Saja nak share perjalanan bisnes Gee. Pagini cek Gee sistem Shaklee dah efektif awal bulan Mac ni. Alhamdulillah syukur Ya Allah. 



Dulu akhir bulan baru dapat tapi sekarang dapat lebih awal. Grup dah makin berkembang. Orang Malaysia pun makin ramai dah mula amik produk Shaklee.


Tapi perjalanan tak berhenti di sini. Misi nak bantu lebih ramai lagi sama-sama berjaya. Nak bantu team #VictoryEmpire lebih ramai yang berjaya. Bantu mereka capai impian juga.


Biz partner Gee merangkap anak Shaklee Gee yang rank up supervisor bulan lepas pun sikit lagi nak efektif supervisor juga tu😃. Hebat sangat! Team dia pun makin kukuh.


Seronok rasa. Sama-sama kami buat hingga berjaya. Misi kami bantu lebih ramai orang sihat dan berjaya dengan Shaklee.


Nak join buat bisnes shaklee?

Nak buat duit extra?

Jom kami bantu.


Ziana Eunos 

Senior Supervisor Shaklee 

Blogger www.zianaeunos.com 

Founder Victory Empire team


#Zianaeunos 

#bangkitberniaga 

#MakeShakleeYourBusinessToday


3 comments: