Showing posts with label Youth Skincare. Show all posts
Showing posts with label Youth Skincare. Show all posts

Feb 11, 2018

Baru 5 Hari Guna Youth Shaklee Jerawat Dah Kecut!


Baru 5 hari guna YOUTH Shaklee jerawat jadi kecut! Testimoni diri sendiri YOUTH Shaklee dalam masa 5 hari penggunaan. Guna sendiri dulu baru puas hati kan?




Gee baru guna set YOUTH ni dalam masa 5 hari tapi dah ada perubahan dah. Tak sangka jerawat tumbuh kat tengah-tengah tu dah kecut. Gee mula guna 3 Februari lepas. Dalam tempoh 5 hari tu kan Gee perasan jerawat dan kecut.

Gee guna full set YOUTH ya. Ada 5 item semuanya.

Boleh lihat video kat sini >>  YOUTH SKINCARE PART 1

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Radiance C + E
5. Advance Renewal Night Cream




Bukan gee sorang jer rasa efek cepat ni ya. Ada lagi pengguna YOUTH yang lain pun sama. Boleh tengok kat sini >> Testimoni Terbaru YOUTH Shaklee


Bagaimana kesan boleh cepat sangat?

Antara sebab dia adalah bahan-bahan yang ada di dalam YOUTH ini. Bahan botani yang digunakan terbaik sangat untuk kulit kita.

  • Muscadine grape - Melindungi dan memperbaharui sel DNA, menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
  • Lotus Japonicus - Menjana semula sel untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.
  • Apple stem cell extract - Mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit, mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit agar lebih berseri, lembut dan lebih lama!
  • Schisandra Chinensis fruit extract - Melegakan, menenangkan keradangan dan kegatalan pada kulit. Juga menyokong struktur kulit agar lebih muda.
  • Vital Repair+ Complex - Menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan kulit dan menggalak tumbesaran sel sihat.

Lagi hebat YOUTH ni siapa ada 8 patent dan patent pendings!

Dan YOUTH ni dihasilkan selama 8 tahun setelah berbagai percubaan oleh para saintis Shaklee yang telah bekerja keras.

Paling menarik CEO Shaklee sendiri, Mr Roger Banet yang punya idea untuk hasilkan YOUTH. Beliau nak skincare yang betul-betul berkesan tapi dalam masa yang sama tak guna bahan berbahaya pada kulit dan kesihatan kita jangka panjang. Sebab tu YOUTH ni 100% vegan, berasaskan tumbuhan / bahan botani semata.

Dengan YOUTH, korang tak perlu risau dah soal bahan-bahan dia. Memang 'beyond organic', bukan setakat bahan organic tapi dari mula proses penanaman bahan botani semua dipantau agar betul-betul organic sehingga ke proses penghasilan YOUTH.


Hebat sangat kan?! Gee memang sangat berpuas hati guna YOUTH ni. Tak perlu dah fikir skincare lain lagi. Hehe



Harga YOUTH Shaklee?

Untuk harga setiap item dalam YOUTH ni kami masih menunggu pengesahan daripada pihak KPDNKK. Dah ada harga nanti gee akan bagitahu ok.


Apa tunggu lagi korang, jom dapatkan YOUTHy SHAKLEE sekarang juga! Hubungi Gee untuk info dan details berkenaan skincare YOUTH ini. Klik bawah iniuntuk pautan Whatsapp.


 http://Www.wasap.my/60135707812


 
Continue Reading

Feb 7, 2018

Testimoni Terbaru Youth Shaklee | Set Skincare Shaklee



Testimoni Terbaru Youth Shaklee | Set Skincare Shaklee

Ada yang masih tercari-cari lagi skincare terbaik dan sesuai untuk kulit? Skincare untuk kulit berminyak? Skincare untuk kulit kering? Skincare untuk kulit kusam? Skincare untuk jeragat? Skincare untuk jerawat?

Kini korang tak perlu risau dah. Gee ada skincare best untuk korang semua! Yang pasti bila korang dah guna nanti pasti puas hati! Terbaik lah👍

Ok sebelum tu kita tengok testimoni dulu ok. Ni testimoni dari orang kita Malaysia sendiri yang baru guna dalam 1 bulan. Untuk testimoni dari pengguna YOUTH kat US sana yang dah guna tahun lepas boleh lihat sini >>YOUTH Skincare Shaklee

Testimoni Youth Shaklee dari Malaysia









Skincare YOUTH Shaklee

Bagaimana dia membantu? Apa kelebihan skincare YOUTH ini?

  • YOUTH - Look Younger Longer

YOUTH dibangunkan dan dihasilkan oleh pakar kulit antarabangsa dan bertaraf dunia. Ia mengambil masa 8 tahun untuk terhasilnya YOUTH ni. 8 Tahun ya!!!


Dan bagi memastikan YOUTH ni betul-betul terbukti berkesan, Shaklee menjalankan ujian klinikal dengan menggunakan Indeks Usia Kulit. Indeks ini tujuan dia untuk mengukur tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Hasil Keputusan Klinikal YOUTH



Yang paling menarik, YOUTH adalah;
  • 100% vegan, berasaskan tumbuhan
  • Diuji oleh ahli oftalmologi ()
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Non-Comedogenic (tak menyumbatkan liang pori kita)
  • Hipoalergenik
  • Tiada paraben
  • Bebas dari lebih 1500 bahan kimia berbahaya
  • 8 Patent & Patent pending (diproses)
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Sesuai untuk semua peringkat umur (dari 20an - 70an)



Bahan-bahan yang ada digunakan di dalam YOUTH

1. Muscadine Grape


Polifenol Muscadine Grape dalam proses patent lagi. Anggur ni berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel kita & dalam masa dia akan menghalang berlakunya kerosakan kolagen dan elastin.

Tahu tak, Muscadine Grape ni bahan premium dalam Vivix!

2. Lotus Japonicus


Membantu mengaktifkan protein youth yang penting untuk menjada semula sel-sel untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

Lotus Japonicus digabungkan dengan YOUTH Complex, dan Schisandra Chinensis Fruit Extract untuk membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.


3. Apple Stem Cell Ectract


Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract membantu mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk memastikan kulit kita kelihatan lebih muda. ia juga dapat mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit agar kulit kita lebih berseri dan rasa lebih lembut.

4. Schisandra Chinensis Fruit Extract


Schisandra Chinensis Fruit Extract adalah sejenis tumbuhan herba yang banyak digunakan di China, Korea dan Jepun. Ia membantu melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan pada kulit. Yang penting ia sesuai untuk semua jenis kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract juga membantu menyokong struktur kulit agar lebih muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.  

5. Vital Repair+ Complex


Vitsl Repar+ Complex ini pulak ada pelbagai paten yang mmeberikan nutrien antioksida dan vitamin penting untuk mengahalang radikal bebas yang boleh merosakkan kulit dan dalam masa yang sama juga membantu mengalakkan kesihatan sel di dalam.

Apa yang ada dalam set skincare YOUTH ini?


1. Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka

3 dalam1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, menghaluskan kulit wajah, menyuci dan menyediakan kulit untuk lengkah seterusnya.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

2. Perfecting Skin Toner 

Membebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar alam sekitar agar lebih cerah. Juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan: Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan.

3. YOUTH Activating Serum

Mengandungi 10 klai ganda bahan aktif untuk memulakan langkah memperbaharui sel-sel kulit. Membantu menggalakkan kolagen agar kulit lebih muda remaja dan berseri.

Bahan: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus japonicus, Vitamin A Berkapsul.

4. Activating Moisturizer SPF 50

Melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Juga memlembapkan kulit dan memperbaiki kulit secara menyeluruh.

Bahan: SPF 50, Vital Repair+ Complex, dan Muscadine Grape Extract

5. Advance Renewal Night Cream - Light

Mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita tidur. Campuran botanikal khas ini juga membantu merangsang pengahsilan koalgen dan elastin, agar kulit lebih muda, licin dan cerah.

Bahan; Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Janponicus.

6. Radiance C+E

Mengandungi 20 peratus vitamin C yang tulen dan vitamin E serta ekstrak raspberi untuk membantu kulit lebih tegang, lebih cerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah. Ia juga mengurangkan tompok hita, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berwarna emas ini juga berasaskan tumbuhan, vegan, 100 peratus terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan: 20% Vitamin c tules, Vitamin E, Raspberi.


Best ke hebat skincare YOUTH ni??


Gee sendiri juga baru menggunakan skincare YOUTH ini bermula 3 Februari lepas. Gee dapat beli awal sebab khas untuk leader Shaklee yang dapat join BLNC 2018 lepas.

Apa yang gee boleh katakan pada awal penggunaan ini:
  • Kulit rasa lebih lembut
  • Jerawat kat muka macam cepat surut 
  • Kulit kurang berminyak
  • Whitehead kat hidung makin berkurang, hidung lebih licin

Setakat ini gee boleh katakan YOUTH ini adalah terbaik!


Bagi yang berminat untuk mendapatkan YOUTH ini, anda boleh menghubungi gee. Gee open untuk pre-order dulu. Official launch bulan MAC 2018 depan.

 http://Www.wasap.my/60135707812
Klik untuk pautan WhatsApp


Continue Reading

Jan 21, 2018

YOUTH Shaklee | Skincare 100% Vegan dan Bebas Bahan Kimia Berbahaya


Youth Skincare Shaklee

YOUTH Skincare Shaklee | Skincare 100% Vegan dan Bebas Bahan Kimia Berbahaya

Tak sabar menanti kemunculan skincare baru dari Shaklee ni, YOUTH ~ Look Younger Longer.YOUTH skincare ini akan menggantikan skincare Nutriwhite dan Enfuselle dulu. Mesti ada yang pernah cuba 2 jenis skincare ni kan? Macam Gee sendiri guna Nutriwhite dah best sangat dah. Apatah lagi skincare YOUTH nanti. Jom kita lihat apa yang menariknya skincare YOUTH ini.

Keistimewaan YOUTH Skincare Shaklee
  • Diuji secara klinikal dan dermatologi.
  • Diuji oleh pakar mata, Ophthalmologist. Jadi, ia selamat untuk mata dan tidak merengsakan mata yang jenis sensitif.
  • Bebas daripada 2500 bahan kimia berbahaya termasuklah paraben, merkuri, gluten, phtalates, hydroquinon.
  • Dijamin 100% Vegan, semulajadi dari tumbuhan.
  • Menggunakan teknologi terkini dan ia dipatenkan (8 patent & patent pending)
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. Orang Malaysia jangan risau, anda boleh menggunakan YOUTH Skincare ini tanpa was-was. 

YOUTH Skincare ini mengambil masa selama 8 tahun untuk membuat kajian saintifik. 
Hasil kajian menunjukkan:
  1. Terbukti secara 100% wanita yang mengikuti kajian ini berjaya mendapatkan kulit yang lebih muda dari sebelumnya.
  2. 2/3 daripada wanita yang ikut serta dalam kajian klinikal ini juga berjaya mendapatkan kulit lebih muda 10 tahun dari usia mereka yang sebenar.



YOUTH Skincare Shaklee bertindak dengan 6 langkah penting dan mudah:
  1. Membersihkan
  2. Menyegarkan
  3. Mencerahkan / Menceriakan Wajah
  4. Mengaktifkan
  5. Melindungi
  6. Merawat

Rangkaian YOUTH Skincare Shaklee ini mempunyai 6 item semuanya. Anda boleh lihat di bawah ini.

1. Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci muka



Ia bertindak dengan membersihkan dan membasuh kulit dengan lembut. Dan yang menariknya ia boleh digunakan sebagai makeup remover! Kira 2 dalam 1 kan?! Baunya dia wangi dari wangian tumbuhan semulajadi. Tak perlu risau ok.

2.Perfecting skin toner – penyegar kulit


Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit anda terutama yang ada masalah pori-pori. Anda boleh menggunakan toner ini setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. Wajib guna tiap hari lagi-lagi jika anda jenis suka memakai makeup.Toner ini akan bertindak memastikan kulit anda sentiasa menghidrat dan menyuburkan kulit dari dalam.

3.Youth Activating Serum – serum



Dalam banyak skincare, anda mesti perasan serum pastinya berharga lebih mahal dari yang lain.

Sama juga dengan Youth Activating Serum ini, ia bertindak 10 kali ganda untuk memperbaharui kulit, memperbaiki sel-sel kulit dan menyokong dalam penghasilan kolagen untuk memastikan kulit anda lebih sihat dan muda!

4.Age Defence Mineral Moisturizer SPF 50


Kenapa takda label? Ini gambar upline Gee shara masa HW Talk di Branch Johor. Label masih dalam proses. Untuk orang Malaysia nanti, SPF 50 akan digunakan mengikut iklim kita Malaysia.



Moisturizer ini membantu memberi kelembapan pada kulit dan memberi nutrisi kepada kulit anda pada waktu siang hari serta melindungi daripada sinar UV matahar & pencemaran.

5.Advance Renewal Night Cream – krim malam


Anda boleh gunakan krim malam ini setiap malam sebelum tidur. Ia boleh membantu melembutkan dan melambapkan kulit wajah anda. Yang bagusnya ia akan memperbaharui sel-sel kulit anda sepanjang waktu tidur.

6. Radiance C + E Capsules



Kapsul bersalut emas. Dia ini special sikit untuk membantu menghasilkan sel kulit baru, meningkatkan keserian kulit, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan. Juga berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan.

Kapsul ni anda boleh picitkan/pecahkan dan sapu isi dalam dia pada kulit muka anda.


Testimoni dan Review YOUTH Skincare Shaklee

Untuk makluman anda, testimoni ini semua dari wanita US kerana mereka di sana telah menggunakan YOUTH Skincare Shaklee ini dahulu. Tahun 2018 baru orang Malaysia mula menggunakan YOUTH Skincare Shaklee.

Jom kita lihat REAL TESTIMONI dari pengguna YOUTH Skincare by Shaklee.

Testimoni Youth Skincare Shaklee



Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Testimoni Youth Skincare Shaklee

 Testimoni Youth Shaklee

 Testimoni Youth Shaklee


Best dan menarik kan YOUTH SKINCARE dari Shaklee ni. Gee sendiri tak sabar nak cuba. Tapi untuk jualan di Malaysia akan bermula bulan Mac 2018 nanti. Tak lama lagi kan. Boleh mula menabung dari sekarang.

Berapa harga  YOUTH SKINCARE dari Shaklee ni? 
Kita tunggu pengumuman RASMI daripada pihak Shaklee Malaysia dulu ya.



Boleh follow instagram Gee khas untuk skincare YOUTH untuk sebarang pengumuman dan info.




Jika ada sebarang pertanya anda boleh menghubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di bawah ini untuk Whatsapp Gee ya.


 http://Www.wasap.my/60135707812



Continue Reading