May 2, 2014

Kebaikan Meal Shakes #Shaklee




MEAL SHAKES
Pilihan ramai ibu-ibu untuk si manja. Rasanya yang lazat dan sangat mudah disedaikan yang pasti akan menjadi pilihan seisi keluarga
  • sarapan segera yang berkhasiat
  • kudapan yang boleh diambil bila-bila masa
  • lazat dan mampu dibeli
  • hidangan segera untuk para atlet
  • rendah lemak, kolesterol dan sodium

Sedapnya Meal Shakes.. ermm..yummuy dengan perasa french vanilla yang asli, macam ais kerim vanilla pun ada.. yang dah cuba tu mesti dah tau sedap tak sedap Meal Shakes ni kan.




Meal shakes minuman segera yang sihat berkhasiat, bukan segera macam 'fast food' tu, ini segera diserap dalam tubuh badan manusia.. kaya dengan protin yang berkualiti tinggi.. semua orang boleh minum meal shakes ini, kanak-kanak hingga orang tua.




Meal Shakes umpama minuman segera yang berkhasiat

Apa yang menarik tentang Meal Shakes ini ?

  • Meal Shakes kaya dengan protien, kalsium dan vitamin.. ada 19 jenis vitamin, mineral dan zat dalam meal shakes .. memang terbaik untuk kesihatan dan pertumbesaran. dan ia dibuat dari bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin iaitu sejenis susu dan etc..

Ini menyebabkan meal shakes menjadi pilihan ibu-ibu untuk simanja, untuk anak-anak, juga untuk sesiapa sahaja !

  • Untuk anak-anak, meal shakes ini menguatkan antibodi mereka, jarang demam, atasi sembelit, kawal berat badan, kalau ada penyakit kulit macam ekzema pun sangat membantu, tambah selera makan anak-anak, dan banyak lagi la.. nak tengok Testimoni meal shakes? 


Bagi yang jenis:
  • tak suka makan sayur, buah tu 
  • tak suka telan vitamin atau tablet
Meal Shakes sangat lah sesuai untuk anda kerana ia mengandungi 19 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.



Kebaikan Meal Shakes untuk kanak-kanak & sesiapa saja:
  • Memberikan tenaga
  • Menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Menambah selera makan
  • Membantu proses tumbesaran
  • Membantu pembentukan kulit, kuku dan rambut serta tisu tubuh
  • Membantu melawaskan pembuangan air besar
  • Membantu perlembangan minda kanak-kanak
  • Mengurangkan masalah ekzema
  • Membantu mengurangkan masalah asthma
  • Menambah berat badan yang ideal
  • Membantu anak lebih fokus dalam kelas
  • Membantu mengurangkan berat badan kanak-kanak yang obesiti
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  • Untuk kanak-kanak kekal aktif dan cergas


Meal shakes boleh bancuh dengan minuman kegemaran anda - Resepi meal shakes lihat di sini. Tapi  
  • Jangan bancuh dengan air panas
  • Jangan bancuh dengan air bergas atau berkarbonat
  • Jangan bancuh dengan air berkafien

Sebab apa? Khasiat meal shakes hilang, rugi je la beli kan.. tak nak la macam tu nanti .

-
-
-
-
-

Testimoni Meal Shakes  .. apa kata mereka



























Jika ada sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan produk SHAKLEE dan setiap pembelian bakal mendapat HARGA ISTIMEWA..



Nurzhiana Mohd Yunus

Shaklee Independent Distributor - ID 1085116

sms/whatsapp: 0135707812



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.