Sep 10, 2017

Rahsia Kulit Berseri Dengan Set Radiant 4 Shaklee


Rahsia kulit berseri kini bukan rahsia lagi. Shaklee membawakan 4 nutrien penting untuk kecantikan dan kesihatan kulit kita luar dalam. 

PROMOSI SEPTEMBER - THE RADIANT FOUR

Apa yang special promo bulan ini Shaklee fokus untuk set kulit atau nama set dia SET RADIANT FOUR. Apa yang ada dalam set ni;

GLA COMPLEX 
ESP
COLLAGEN POWDER
VITAMIN C 


Ok fungsi dia meh Gee share untuk korang semua;


1. GLA COMPLEX - MELEMBAP KULIT 

Kulit yang sihat juga perlukan asid lemak terutama asid gamma linolenic, GLA. GLA penting untuk bmembantu kekalkan kelembapan kulit, melawan keradangan, kurangkan garal dan kulit bersisik. 



Malah, dalam GLA Shaklee juga ada vitamin E menjadikan dia sangat bagus untuk bagi kulit kita moist dan berseri serta boleh melambatkan proses penuaan kulit. 

Untuk orang perempuan GLA ni bantu kawal atur kitaran haid, melegakan senggugut & menangani simptom menopause. 


2. ESP - BINA SEL KULIT 

ESP ni best sebab dia ada protien lengkap. Protien ni sangat penting untuk membantu membina sel-sel badan & kulit yang sihat. So secara tak langsung kulit menjadi lebih sihat, berseri, cerah dan glowing.

Sebab tu yang ada masalah parut, bekas jerawat or strechmark boleh cepat pudar bila konsisten amalkan protien ESP. 




Kelebihan ESP; 

- Membekal asid amino penting yang badan kita tak boleh hasil untuk fungsi untuk kulit dan badan yang optimum
- Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat
- Untuk pemulihan dan pembaikan sel dan tisu kulit
- Meghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit
- Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindung sel-sel kulit dari rosak akibat cahaya matahari.


3. COLLAGEN POWDER - MENEGANG KULIT

Kolagen penting untuk kulit. Kolagen berupaya mengekalkan kulit anjal dan menghalang kulit daripada berkedut, berparut dan kendur. 

Bagusnya badan kita boleh hasil sendiri kolagen!

Tapi bila makin berumur level kolagen dalam badan makin kurang. So kulit berisiko untuk jadi kedutan, pigmentasi dan mendapat tanda penuaan lebih cepat dari usia.  



Bagi yang ada parut atau liang roma yang besar tu Gee rekomen amik suplemen kolagen. Boleh amalkan Collagen Powder Shaklee untuk dapat balik kulit yang sihat muda!

Apa yang specialnya Collagen Powder Shaklee; 

- menggunakan kolagen TULEN dan bermutu tinggi dari Red Snipper Scale yang hidup kat laut dalam
- berat molekular dalam 1000 Dalton, sangat rendah & ini buatkan dia sangat mudah diserap tubuh
- juga ada 7 ramuan lain yang membuat kolagen Shaklee lagi hebat iaitu ekstrak biji Camelia Japonica, kolagen ikan, ekstrak kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B. 


4. VITAMIN C - MELINDUNGI KULIT 

Vitamin C tinggi antioksidan sangat bagus untuk kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas. 

Tapi tubuh tak boleh menghasilkan sendiri vitamin C. Sebab itu kita mesti megambil makanan kaya sumber vitamin C dan juga suplemen vitamin C. 

Salah satunya suplemen vitamin C dari Shaklee. Yang ni Gee sendiri memang consume. 



Kebaikan vitamin C Shaklee untuk kecantikan kulit; 

- Menggalak penghasilan kolagen dan regenerasi kulit

- Melindung kulit dari sinaran UV matahari yang boleh merosakkan kulit. Contohnya kulit kusam, sensitif, mudah jadi kemerahan, dan risiko jeragat. 

- Bagi yang ada jerawat vitamin c ni ibarat bff korang. Dia boleh prevent jerawat dan jerawat jadi cepat kecut if ada naik. 

- Mengurangkan kedutan

- Melegakan kulit kering dan kasar

- Membantu dalam penyembuhan luka



* * * 


Ada yang special tak beli set ni? Yes ada tau. Apa dia? 

Pembelian 1 Set Radiant 4 ini layak untuk dapat; 

- FREE PAPER BAG SHAKLEE FOR RADIANT SET
- E VOUCHER RM60 (untuk diskaun next purchase)
- CASH BONUS RM25
-BERPELUANG DAPAT HARGA AHLI (LESS 15-20%) - bagi mereka yang nak register ahli



Cantik kan Paper Bag Shaklee ni? 



Promosi untuk bulan SEPTEMBER ni saja yer. Jom grab sekarang while stock last!








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!