Oct 31, 2017

Testimoni Esp Shaklee: Berat Turun 2Kg

Assamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Ok entri kalini gee nak share testimoni customer yang minum ESP.


Customer gee yang ni dia minum ESP dalam bulan puasa haritu. Dalam tempoh sebulan tu dia gtau ada perubahan berat dah turun 2kg!

Alhamdulillah seronok kan? hihi





Ok. Yang sorang lagi customer gee ni dia kata selera makan ada berkurang dan slalu rasa kenyang. 



Yes kenyang minum ESP. Bila dah terbiasa amik ESP ni kan gee sendiri pun perasan selera makan tu boleh kawal. Kurang nak makan yang manis & jajan semua tu. 

Sebabtu meraka yang nak kurus tu direkomen amik ESP skali.


1 hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu! 

Sebabtu la rasa kenyang sangat!


Then protein ESP juga penting untuk otot. Otot ni penting juga untuk pembakaran lemak tau tak? 


Ok. Ada lagi yang best pasal ESP ni jugak. 

Mari kita baca KELEBIHAN DAN KEHEBATAN ESP SHAKLEE yang terbukti berkesan. 


💙 1 tin ESP 850gram dihasilkan daripada 30 kg kacang soya

💙 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

💙 Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

💙 Protein lengakap (9 asid amino) yang penting untuk fungsi tubuh

💙 Rendah lemak dan tiada kolesterol

💙 Indeks glisemik rendah (39) membuatkan ia sesuai untuk yang ada Diabetes & ingin kurus

💙 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam

💙 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

💙 Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

💙 Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.

💙 Memberi ton warna kulit yang sekata.

💙 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

💙 Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi.

💙 Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

💙 Membantu mengurangkan risiko kanser


Sebab tu ESP SHAKLEE ni jadi pilihan dan kegilaan ramai!



Korang semua! 

TODAY IS THE LAST DAY PROMO ESP!! 

YA HARINI 31 OKT 2017!




Free shaker untuk tiap belian 
ESP for my lovely costomers :)







Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!