31 October 2017

Testimoni Esp Shaklee: Berat Turun 2Kg

Assamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Ok entri kalini gee nak share testimoni customer yang minum ESP.

Customer gee yang ni dia minum ESP dalam bulan puasa haritu. Dalam tempoh sebulan tu dia gtau ada perubahan berat dah turun 2kg!

Alhamdulillah seronok kan? hihi





Ok. Yang sorang lagi customer gee ni dia kata selera makan ada berkurang dan slalu rasa kenyang. 



Yes kenyang minum ESP. Bila dah terbiasa amik ESP ni kan gee sendiri pun perasan selera makan tu boleh kawal. Kurang nak makan yang manis & jajan semua tu. 

Sebabtu meraka yang nak kurus tu direkomen amik ESP skali.


1 hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu! 

Sebabtu la rasa kenyang sangat!


Then protein ESP juga penting untuk otot. Otot ni penting juga untuk pembakaran lemak tau tak? 


Ok. Ada lagi yang best pasal ESP ni jugak. 


KELEBIHAN DAN KEHEBATAN ESP SHAKLEE yang terbukti berkesan. 

πŸ’™ 1 tin ESP 850gram dihasilkan daripada 30 kg kacang soya

πŸ’™ Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

πŸ’™ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

πŸ’™ Protein lengakap (9 asid amino) yang penting untuk fungsi tubuh

πŸ’™ Rendah lemak dan tiada kolesterol

πŸ’™ Indeks glisemik rendah (39) membuatkan ia sesuai untuk yang ada Diabetes & ingin kurus

πŸ’™ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam

πŸ’™ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

πŸ’™ Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

πŸ’™ Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.

πŸ’™ Memberi ton warna kulit yang sekata.

πŸ’™ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

πŸ’™ Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi.

πŸ’™ Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

πŸ’™ Membantu mengurangkan risiko kanser


Sebab tu ESP SHAKLEE ni jadi pilihan dan kegilaan ramai!






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.





Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!




0 comments:

Post a comment