Rutin Harian Intermittent Fasting Gee

Tahun baru 2023 ni Gee teruskan lagi sambung buat IF. Harini dah setel buat IF selama 163 hari. Alhamdulillah tak sangka boleh buat selama ini. Untuk pagi ini Gee selesai buat IF selama 16 jam. Salah satu azam tahun baru ni nak terus konsisten buat IF dalam masa 14-16 jam tiap hari๐Ÿ˜ƒ. Doakan Gee tau. Buat nak ikhtiar sihat dalaman dan luaran, bukan untuk kurus semata dah ni. 

Rutin IF Gee


Macam biasa pembuka IF Gee akan minum susu soya organik iaitu ESP! Dia zero fat, rendah lemak dan rendah kalori serta kaya protein sihat berasaskan tumbuhan. Juga ada vitamin B, asid amino, kalsium yang penting untuk badan kita. Tu Gee suka dan tak jemu minum setiap hari.

ESP untuk if

Yang menarik bila kita cukup amik protein dalam makanan atau minuman harian, kita dapat kawal pengambilan makanan dalam sehari tu. Yang ini memang betul. Gee perasan ada hari tak minum ESP kan, boleh rasa craving makan tu lebih dari biasa, lebih kuat makan, hihi.

Sebab tu ramai suka protein ESP sebagai sarapan, kenyang cepat dan lama. Bila masuk tengah hari makan jugak tapi tak banyak. Kiranya nafsu makan kita ada kuranglah. Best kan๐Ÿ˜


Nak try ESP boleh cuba sekarang. Murah sangat promo bulan ni.

Ahli baru beli 2 dapat Rm150!
Ahli lama beli 3 dapat Rm250!
Harga biasa dia pulak Rm173 setong. Jimat sangat korang
๐Ÿ˜

Promosi ESP shaklee

Promosi ESP shaklee



Post a Comment

4 Comments

  1. menarik la. memang plan nak try IF ni cuma tak pandai lagi. Boleh try ni

    ReplyDelete
  2. if buat badan cantik dan sihat. Bonus dia confirm kulit muka pun cantik sebab tak mkn sembarangan

    ReplyDelete
  3. Menarik. Wah dah lebih 6 bulan tu, mesti rasa perbezaan buat IF ...

    ReplyDelete