Nov 13, 2017

KENAPA SAYA SETIA DENGAN SHAKLEE #1


Assalamualaikum dan hi semua :)

Entri kalini gee nak sahut challenge dari grup Shaklee. Masing masing buat KENAPA SAYA SETIA DENGAN SHAKLEE. 

Ok ni bahagian 1 gee buat.




Seronok sangat rasa bila waktu pagi takda dah bersin!

Korang pun mesti suka kan?

Gee ingat lagi dulu slalu fikir 

" sampai bila la nak baik bersin ni? Asal pagi je bersin, hidung berair & hidung sampai gatal2 tak tahan! " 

Sampaikan bila kena habuk, debu jer mesti non stop bersin, jadi selsema and demam terus!

Nampak sangat antibodi lemah😢

Nak tau tak

Tiap kali bersin nonstop tu kan

Tiap kali tu amik ubat selsema warna kuning 

Tiap kali tu gak rasa ngantuk lepas amik😒

Sampai bila nak camtu kan?

Then satu hari tu tergerak amik Vitamin C Shaklee

Mula beli dulu untuk kulit sebenarnya

Tapi tak sangka Ya Allah bersin pun ada berubah sama. Kesan tu gee rasa dalam 2-3 minggu macam tu gee perasan pagi pagi dah kurang bersin dan hidung tak berair. 
Alhamdulillah syukur sangat Allah temukan dengan Shaklee 

Sampai sekarang bersin tu dah ok. Tak teruk macam dulu dah
Sekarang tau kan apa sebab gee SETIA dengan Shaklee ni

Jika boleh memang taknak brand lain dah (diehard fan sungguh hihi)

SHAKEE THE BEST!!!

I💚SHAKLEE

#SetiaSelamanyaShaklee
#ETcampaign



Next entri dari gee untuk bahagian 2, Kenapa Saya Setia dengan Shaklee 2