Feb 20, 2018

Period Tak Teratur dan Senggugut Kini Bukan Satu Masalah Lagi!


Shaklee untuk period tak teratur dan senggugut. Bagaimana Shaklee boleh membantu melancarkan period dan mengatasi masalah senggugut atau period pain.


Gee tahu ramai yang ada masalah berkaitan period dan senggugut ni kan? Apa sebab period tak teratur tu? Kena amik tahu dulu apa sebab dia.

Dah baca? 8 Punca Period Tak Teratur dan Cara Mengatasinya


Bagaimana Shaklee boleh membantu masalah period dan senggugut / period pain?

Mari kita lihat dulu testimoni dari customers Gee sendiri yang mengamalkan suplemen Shaklee untuk masalah period tak teratur dan senggugut. Customers gee ni dorang mengambil GLA Complex Shaklee ya.

GLA Shaklee untuk period tak teratur

GLA Shaklee untuk period tak teratur

GLA Shaklee untuk period tak teratur


GLA Shaklee untuk senggugut
GLA untuk senggugut dan kulit skali

GLA Shaklee untuk senggugut
Yang ini testimoni dari grup besar shaklee kami, testimoni dari salah seorang pengamal GLA


GLA Complex Shaklee untuk period tak teratur dan senggugut / period pain

Tahu tak GLA ni yang penting sebenarnya. GLA atau nama panjang dia Gamma Linoleik Acid, dia penting untuk tubuh badan kita sebabnya badan kita ni tak boleh hasilkan sendiri GLA. Jadi perlu ambil dari sumber makanan.

GLA paling penting fungsi dia untuk membentuk prostaglandin bagi mengawal selia hormon dalam badan kita termasuk hormon orang lelaki juga, memperbaiki senggugut dan period pain.




Kebaikan GLA Complex untuk wanita:
  • Mengawal atur kitaran haid 
  • Memperbaiki senggugut  
  • Melegakan gejala PMS apabila datang bulan/period
  • Menstabilkan hormon dalam badan
  • Mengurangkan simptom menopause
  • Melambatkan penuaan sebab ada vitamin E skali dalam dia
Sebab itu GLA Complex Shaklee ni antara hot item Gee tiap bulan. Memang akan ada customers order GLA ni. Mostly customers gee juga akan repeat order GLA ni juga.

Dah baca? 9-tips-kurangkan-senggugut


Ada masalah periof tak teratur dan senggugut? Boleh ikhtiar dengan suplemen Shaklee.

Hubungi saya untuk info dan konsultasi Shaklee ok. Boleh klik gambar bawah ni untuk pautan Whatsapp ke 013-5707812.


 http://Www.wasap.my/60135707812