Sep 14, 2018

Apa Rutin Harian Gee Buat untuk Bisnes Shaklee?


Rutin harian yang Gee buat sejak berbisnes Shaklee. Biasa buat apa jer? Jom Gee share sikit😃

Belajar ni biasa Gee follow kelas on9 dari nutrionist Shaklee, ada resource center Shaklee sediakan. Banyak! Rajin dan tak je lagi nak baca untuk tambah ilmu. Tak boleh lah jual saja kan?

Ni antara kelas berbayar yang Gee join. Kelas BRANDING POWER dari kak Cip. 

Dah ada grup sendiri, ada anak-anak bisnes ni kena lah rajin buat coaching.
Biasa Gee buat dalam grup dan personal. 

Ni penting bila nak buat apa-apa. Tapi sejak join Shaklee ni dari dulu lagi mentor / upline dah ajar.
Pilihlah bisnes yang mendekatkan kita pada Allah swt. Betul? hihi

Ni kelas best! Dulu Gee join batch 1 kan, dari situ lah blog Gee ni naik mendadak!
Dia ada ajar skali pasal seo semua tu. Sekarang batch 3 ni jadi trainer pulak. Hehe

Packing order customers

Tapi mostly Gee banyak order online jer. Mudah! Shaklee yg poskan.
Tunggu barang sampai pada customers. Best kan?

Satu lagi beri konsultasi dan guide pada customers yang beli dengan Gee. 

Macamtulah kebiasannya rutin harian Gee sejak buat bisnes ni. Even duduk rumah tapi tetap ada kerja nak buat.


Berminat nak mendapatkan produk Shaklee? Berminat nak join Shaklee? Berminat nak buat bisnes Shaklee? Boleh hubungi Gee ke 013-5707812 atau klik sini.