Nov 24, 2018

Testimoni Youth Shaklee: Masalah Kulit Berjerawat


Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Jerawat


Testimoni Pengguna Youth Shaklee dari Noor Zawani Suhaimin (klik sini untuk link FB)

Gambar sebelum

  • March 2018. Belum pakai Youth.
  • Kulit muka banyak jerawat. Juga buat rawatan kulit, jumpa pakar kulit sampai beribu-ribu jugak habis duit.


Tapi hasilnya hanya sekejap saja. Lepas dua tiga minggu rawatan, kulit muka mula jadi macam sebelum-sebelum ni. Malu tak yah cakap la, nak keluar rumah pun memang malu giler sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam je πŸ™ˆ

April 2018
Mula berkenalan dengan Youth. Masa ni Shaklee baru melancarkan produk terbarunya Youth skincare. Masa mula pakai memang ada rasa perubahannya tapi slow and steady jer laa.

Set Youth Shaklee 

Gambar selepas
Antara kesan / perubahan yang Pn Noor Zawani dapat:
πŸ”˜ Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang
πŸ”˜ Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap
πŸ”˜ Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang
πŸ”˜ Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya
πŸ”˜ Jeragat pun makin pudar
πŸ”˜ Pores makin mengecil
πŸ”˜ Kulit muka dah kurang berminyak
πŸ”˜ Kulit lebih lembut dan licin


Alhamdulillah Gee tengok memang banyak perubahan kulit muka dari sebelum guna skincare Youth Shaklee. Yang penting rajin guna skincare Youth tiap hari. Sambil tu juga jaga pemakanan harian.


Kenapa YOUTH terbaik untuk kulit?

Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit

Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit
Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit




Nak order Shaklee? Nak order Youth?
Hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di sini untuk Whatsapp





0 comments:

Post a Comment