24 November 2018

Testimoni Youth Shaklee: Masalah Kulit Berjerawat


Testimoni Youth Shaklee Untuk Kulit Jerawat


Testimoni Pengguna Youth Shaklee dari Noor Zawani Suhaimin (klik sini untuk link FB)

Gambar sebelum

  • March 2018. Belum pakai Youth.
  • Kulit muka banyak jerawat. Juga buat rawatan kulit, jumpa pakar kulit sampai beribu-ribu jugak habis duit.


Tapi hasilnya hanya sekejap saja. Lepas dua tiga minggu rawatan, kulit muka mula jadi macam sebelum-sebelum ni. Malu tak yah cakap la, nak keluar rumah pun memang malu giler sebab nanti mesti ada yang tegur dan pandang semacam je ๐Ÿ™ˆ

April 2018
Mula berkenalan dengan Youth. Masa ni Shaklee baru melancarkan produk terbarunya Youth skincare. Masa mula pakai memang ada rasa perubahannya tapi slow and steady jer laa.

Set Youth Shaklee 

Gambar selepas

Antara kesan / perubahan yang Pn Noor Zawani dapat:

๐Ÿ”˜ Jerawat yang menimbun dulu alhamdulillah dah hilang
๐Ÿ”˜ Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap
๐Ÿ”˜ Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang
๐Ÿ”˜ Kulit nampak lebih cerah dari sebelumnya
๐Ÿ”˜ Jeragat pun makin pudar
๐Ÿ”˜ Pores makin mengecil
๐Ÿ”˜ Kulit muka dah kurang berminyak
๐Ÿ”˜ Kulit lebih lembut dan licin


Alhamdulillah Gee tengok memang banyak perubahan kulit muka dari sebelum guna skincare Youth Shaklee. Yang penting rajin guna skincare Youth tiap hari. Sambil tu juga jaga pemakanan harian.


Kenapa YOUTH terbaik untuk kulit?

Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit

Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit
Youth Shaklee Terbaik Untuk Kulit




Nak order Shaklee? Nak order Youth?
Hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di sini untuk Whatsapp





0 comments:

Post a comment