Mar 24, 2019

Testimoni ESP Shaklee Untuk Gastrik


Ada masah gastrik? Sekian lama dah ada sakit gastrik? Bagaimana ESP Shaklee boleh membantu sakit gastrik?

Untuk yang ada gastrik ni saya memang suka rekomen amik protein ESP. Sangat membantu mereka yang ada gastrik.

ESP Shaklee untuk sakit gastrik
Ni salah sorang customer saya yang minum ESP untuk membantu sakit gastrik beliau.



Orang gastrik biasanya memang tak boleh skip makan, tak boleh lewat makan, kena on time makan selalu kan. Makan juga kena berjaga tak boleh makan yang pedas dan berasid atau masam.

Tapi, customer saya ni, ssbab minum ESP gastrik dah tak datang serang lagi. Alhamdulillah.
  • ESP ni kenyang minum, jadi perut tak kosong dan rasa selesa.
  • ESP bersifat alkali jadi ia boleh meneutralkan asid gastrik.
  • Ada asid amino membantu baikpulih dan membaiki sel tisu baru ganti dengan yang dah rosak akibat hakisan asid gastrik.

Testimoni ESP dan gastrik dari pengguna Shaklee yang lain.




Yang ada penyakit gastrik boleh ikhtiar minum ESP Shaklee ok. Jangan biarkan sakit gastrik tu lama-lama sebab tak elok untuk perut dan badan kita. lagi-lagi bila nak berpuasa, takkan nak skip berpuasa setiap tahun sebab sakit gastrik.


Kenali Tanda / Simptom Gastrik yang biasa berlaku



Selain ESP Shaklee, anda juga boleh ambil set berikut umtuk masalah gastrik.



Fungsi / Kebaikan Set Gastrik Shaklee

1. Protein ESP 850 gram
  • Beri rasa kenyang yg agak lama, pelapik perut
  • Bersifat alkali bantu meneutralkan asid berlebihan dlm perut
  • Mengandungi asid amino yg akan bantu pulih / bina sel & tisu baru bagi dinding perut yg rosak akibat hakisan asid hidroklorik (gastrik)
  • Juga beri tenaga + baik untuk kulit!

2. Ostematrix 120 biji
  • Kaya dengan kalsium yang bersifat alkali. Ia membantu mengurangkan keasidan perut!

3. Peppermint Ginger Plus 90 biji
  • Kandungan herba asli pudina, halia, jintan hitam & manis bantu menyamankan dan melegakan ketidakselesaan perut
  • Kajian klinikal menunjukkan, halia dapat mengurangkan masalah sebu, senak perut dan menyingkir angin dalam badan. Sesuai sangatah untuk yang ada gastrik.


Semoga Set Gastrik ini dapat membantu anda yang ada masalah gastrik. Jangan dibiarkan! Kita ada pilihan. Usaha yang terbaik untuk baik pulih gastrik.



Berminat untuk mendapatkan Set Gastrik Shaklee ini? Anda boleh menghubungi saya di sini;

Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: 
Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: 
@zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi Gee terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Gee juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.



1 comment: