29 April 2019

Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki Masa Kini


Anda sedang mencari pencuci muka yang terbaik dan sesuai untuk lelaki?

Sama macam wanita juga, orang lelaki sekarang dah ramai yang mula menjaga imej dan kebersihan muka dan diri. Bila bab pencuci muka ni memang pening juga nak pilih kan?




Tapi bagi orang lelaki dia lebih suka yang simple jer asal ada tapi yang penting berkesan! Ada juga yang sekadar mencuci muka dengan sabun saja pun sudah cukup. Tahu tak? Bila mencuci muka dengan sabun ia akan membuatkan kulit jadi lebih kering dan menghilangkan minyak semulajadi pada wajah.

Sebelum tu kita kena tahu yang lelaki ni kulit mereka lebih tebal, lebih berminyak disebabkan hormon androgen lebih tinggi. Tu sebabnya lelaki juga perlukan pencuci muka yang paling baik dan sentiasa menjaga rutin penjagaan kulit yang betul.


Apakah pencuci muka yang terbaik untuk lelaki?

Untuk lelaki, pencuci muka yang terbaik saya cadangkan ialah LUMINOUS GEL OIL CLEANSER dari rangkaian YOUTH. Kenapa? Apa kelebihan dia?

Sebab utama, YOUTH adalah skincare dari Shaklee. Ia merupakan skincare organik yang berasaskan tumbuhan dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya.




Memilih pencuci muka yang organik dan selamat amat penting untuk menjada kulit dalam masa panjang.

Pencuci Muka Untuk Lelaki Yang Terbaik


Pencuci Muka Youth: Luminous Gel Oil Cleanser


Kenapa mesti pilih pencuci muka YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser;
  • Kandungan pH yang seimbang dengan kulit. Kulit rasa lebih selamat dan sihat.
  • Tiada sabun jadi kulit tak rasa kering dan ketat lepas mencuci muka.
  • Pencuci muka jenis berminyak untuk buang sisa makeup dan minyak di muka.
  • Pencuci muka jenis gel untuk buang kotoran di muka.
  • Tiada penutup jadi mudah di bawa ke mana saja.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering, berminyak, berjerawat, kusam.
  • Mampu mengurangkan blackhead dan whitehead. 
  • Mencerahkan kulit secara sekata.
  • Sangat sesuai juga untuk kulit rosak akibat salah guna produk.

    Ada kandungan vitamin antioksidan juga di dalam pencuci muka YOUTH ini yang bagus untuk menjaga dan merawat kulit.
    • Minyak Avocado - kaya dengan antioksidan, memberi kelembapan pada kulit semasa mencuci, kulit lebih halus dan lembut.
    • Muscadine Grape Extract - untuk melindungi & membaiki sel sel DNA, juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
    • Ekstrak Yis - mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan melegakan kulit.
    • Ekstrak Alga Hijau - membersihkan sel kulit mati dan menghidratkan.

    Bahan-bahan dia semua sangat bagus untuk kulit kan? Lengkap semua ada. Sambil mencuci kulit muka sambil tu dia merawat dan memberi vitamin pada kulit.


    Jom kita lihat pula testimoni pencuci muka Youth dari pihak lelaki

    Testimoni Pencuci Muka Youth Shaklee untuk Lelaki




    Bukan setakat pencuci muka saja, satu set skincare Youth boleh guna untuk lelaki.







    Best kan skincare YOUTH dari Shaklee ni. Ramai yang suka tak kira lelaki ke perempuan.

    Bagi orang lelaki jika nak cuba pencuci muka Youth ni sangat Gee rekomen. Terbaik sangat. Sangat lembut kat kulit muka. Sambil tu dia bagi vitamin pada kulit.





    Berminat untuk mendapatkan skincare YOUTH yang organik dan selamat ini? Anda boleh menghubungi saya terus di sini;

    Rakan Shaklee Anda,
    Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
    SMS/WhatsApp :+60135707812
    FB Page: 
    Ziana Enos Dot Com
    Personal FB : 
    Ziana Eunos
    Instagram: 
    @zianaeunos.co


    Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah sejak 2015, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi saya terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda KHAS untuk CUSTOMERS saya sahaja!


    NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
    Berminat nak menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, VICTORY EMPIRE TEAM yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.



    0 comments:

    Post a Comment