21 October 2019

Testimoni Vivix Untuk Ibu Berpantang dan Bersalin Czer


Vivix semakin disukai oleh para ibu yang berpantang samada bersalin normal atau bersalin czer. Sebabnya khasiat dan kebaikan Vivix yang banyak membantu ibu berpantang dengan lebih baik.


Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Ibu Berpantang
  1. Memberi tenaga kepada ibu, badan kurang rasa lenguh atau sakit-sakit badan. Tempoh berpantang sangat mencabar bagi si ibu dalam menjaga diri dan bayi. 
  2. Menyembuhkan organ peranakan si ibu.
  3. Baik pulih kesihatan rahim si ibu yang baru selepas bersalin.
  4. Bantu proses penyembuhan luka lepas bersalin. Luka cepat sembuh dan kering sekaligus bantu kurangkan risiko luka terbuka atau bernanah.
  5. Mengelakkan stress atau gila meroyan.
  6. Menguatkan sistem imun badan si ibu dari terkena demam, selsema, penyakit berjangkit dan sebagainya.
  7. Meningkatkan metabolisme badan si ibu jadi boleh membantu mengelak berat naik mendadak kerana masa berpantang si ibu tak boleh banyak bergerak.
  8. Mencantikkan & menyihatkan kulit si ibu kerana Vivix tinggi antioksidan yang bagus untuk melambatkan proses penuaan kulit. Secara tak langsung kulit baby juga bertambah cantik dan sihat.
  9. Menggalak tekanan darah yang sihat buat ibu.
  10. Kurangkan rasa sakit lepas bersalin terutama yang bersalin czer/pembedahan.



Jom kita lihat testimoni Vivix Shaklee untu ibu yang berpantang atau bersalin czer.
















Banyak kebaikan bila ibu berpantang mengambil Vivix Shaklee ni. Memang beza rasa bila berpantang dengan Vivix dan berpantang tanpa Vivix. 





Cara Order?

Hubungi Gee terus untuk dapatkan konsultasi dan guide yang betul. Setiap customers yang beli dengan Gee anda akan dapat konsultasi percuma dan berterusan.






16 comments:

  1. banyak testimoni positive yang mek tengok. alhamdulillah. moga terus dapat membantu mereka yang memerlukan.

    ReplyDelete
  2. Nampak bagus produk ni untuk ibu lepas bersalin kan apa tah lagi czer. Jika dapat kurangkan sakit mmg la bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa betul tu.. moga dapat bantu ibu2 lepas bersalin

      Delete
  3. Ya, setuju Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Ibu Berpantang memang bagus!
    Ibu kena amalkan...

    ReplyDelete
  4. Pernah rasa vivix ni dari haritu juga nak beli tapi tak sempat lagi nak beli

    ReplyDelete
  5. So many good positive testimonials. These should serve as a good proof that the products are guaranteed to give women and mothers peace of mind :)

    ReplyDelete
  6. bagus sekarang ni ada produk dapat membantu merawat ibu yang bersalin secara pembedahan ni dan juga terus kekal sihat dan boleh menjalani kehidupan seperti biasa diap ada consultation free tu bagus...

    ReplyDelete
  7. Selalu jugak dengar nama Vivix ni. Bagus ada produk macam ni untuk ibu berpantang. Yang penting ada guide dan consultation dari seller :)

    ReplyDelete
  8. Skrg banyak produk moden utk tolong ibu yg baru bersalin berpantang dgn senang. Since byk good reviews boleh la try.

    ReplyDelete
  9. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! If you're looking for the best things to do in the world, Things to do has something for everybody! From adventure to culture, food to history .

    ReplyDelete
  10. Dengar jugak pasal Vivix ni elok tapi dengarnya tak semua sesuai dan ada yang serasi. Seeloknya kena consult doctor dulu sesuai ke tidak.

    Sbb Doctor yg I tau seorang tu dia nasihat patients dia yg tny pasal Shaklee dia akan jawab elok2. Dia kata ada boleh ada tidak ikut body and condition sorang2. 😊

    ReplyDelete
  11. saya pun guna time berpantang. dari lepas sedar lepas czer lagi dah ambik. memang sangat membantu percepatkan proses pemulihan dn bagi tenaga segera

    ReplyDelete
  12. i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346










    i am ERIC BRUNT by name. Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my wife after three(3) years of marriage just because another Man had a spell on her and she left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address AKHERETEMPLE@gmail.com have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a man had a spell on my wife and he told me that he will help me and after 3 days that i will have my wife back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my wife. Thanks for helping me Dr Akhere contact him on email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346

    ReplyDelete