22 January 2020

Shopping Buku: Azam Baru 2020


Salah satu azam baru tahun 2020 ni Gee nak banyakkan lagi baca buku ilmiah😄.

So siang tadi pergi kedai buku MPH di Bukit Indah dan teruslah Gee cari buku. Seronok rasa tengok ada banyak buku ni. Excited lebih.

Buku Dr Hamid ni yang Gee tercari-cari







Selamat membaca untuk diri sendiri😂😃



9 comments:

  1. Adooo~ jenis-jenis buku yang dibelek seketika, bacanya setahun. All the best Gee. ^^

    ReplyDelete
  2. Membaca untuk ilmu. Nanti boleh kongsi dalam blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya membaca utk tambah ilmu dan niat nak share dalam blog gak

      Delete
  3. Bila lah bole start baca benda2 ilmiah cenggini....harap saya pon ada semangat sebegitu..hehe

    ReplyDelete
  4. bagus amalan membaca.. ct suka material yg x heavy sangat. just nice ookay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya heavy sangat tak best gak.. gee pilih bidang yang gee suka

      Delete
  5. wau menarik..sy suka sgt baca buku cenggini!

    ReplyDelete