06 April 2020

Promosi Set Berpuasa Shaklee


Sempena menyambut bulan puasa yang tak sampai sebulan lagi, bulan ini Shaklee ada buat promosi untuk beberapa produk dan kebetulan semua produk tersebut sesuai untuk diambil waktu berpuasa.

Ada 4 produk yang ada promosi dan dengan belian 2 unit akan dapat diskaun 10%.


Harga ahli vs harga pasaran (jauh beza kan, boleh terus join ahli murah)


Kebaikan Produk


Performance Drink
  • Mengekalkan paras gula dalam darah.
  • Mempercepatkan proses penyembuhan apabila otot cedera.
  • Meningkatkan daya tahan badan dan otot.
  • Memberi tenaga kepada otot dan sel dengan cepat.
  • Menggantikan ar yang hilang semasa melakukan aktiviti fizikal.
  • Membekalkan tenaga fizikal.
  • Membantu badan lebih cergas dan aktif.
  • Mengimbangi metabolisme air di dalam tubuh.
  • Mengurangkan rasa haus.
  • Mencegah penghidratan.
  • Melembapkan kulit yang kering


Cinch Shake Mix
  • Boleh diambil pada waktu pagi, tea break atau semasa minum petang.
  • Rasanya lazat dengan 3 jenis perisa, Coklat, Cafe Latte dan Vanilla.
  • Mengandungi Cinch Pro iaitu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leucine.
  • Leucine membantu memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian.
  • Nilai indeks glisemik rendah, 22 sangat bagus untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga.


Cinch Energy Tea Mix
  • Kandungan kafein yang rendah
  • Tinggi antioksidan
  • Penggalak tenaga semulajadi
  • Meningkatkan ketahanan tubuh
  • Meningkatkan metabolisme agar badan dapat membakar kalori lebih banyak
  • Mencegah kanser
  • Merendahkan kolesterol / tekanan darah
  • Baik untuk kesihatan jantung
  • Mengurangkan gula dalam darah (baik untuk elak Diabetes)
  • Menyihatkan kulit
  • Baik untuk pencernaan (boleh bantu cirit-birit)


Kebaikan Meal Shakes
  • Memberikan tenaga
  • Menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Menambah selera makan
  • Membantu proses tumbesaran
  • Membantu pembentukan kulit, kuku dan rambut serta tisu tubuh
  • Membantu melawaskan pembuangan air besar
  • Membantu perlembangan minda kanak-kanak
  • Mengurangkan masalah ekzema
  • Membantu mengurangkan masalah asthma
  • Menambah berat badan yang ideal
  • Membantu anak lebih fokus dalam kelas
  • Membantu mengurangkan berat badan kanak-kanak yang obesiti
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  • Untuk kanak-kanak kekal aktif dan cergas




Kenapa produk ni boleh diambil untuk berpuasa? Apa kebaikan dia? Boleh tengok dalam gambar di bawah.


1. Set Puasa Basic


2. Set Puasa Popular



3. Set Puasa Optimum






Berita baik!

Belian 2 set promosi 10% diskaun dalam poster di atas, anda akan dapat eco bag warna orange percuma dan juga percuma kos penghantaran!!






Baca juga;

Kebaikan makan 3 biji kurma

Pilihan minuman terbaik untuk sahur masa puasa

Tips cergas bertenaga bulan puasa







Jom dapatkan set puasa Shaklee pada harga promosi sekarang! Hubungi Gee ke 013-5707812 atau klik gambar di bawah untuk pautan Whatsapp.





2 comments:

  1. yupyup.. bekalan Shaklee untuk ramadhan da order..
    elok da nak order skrng ni..

    ReplyDelete
  2. Dah order awal, sebab takut tak sampai.

    ReplyDelete