26 June 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com






Apa yang korang suka tentang blog shida?

Gee suka color blog dia biru lembut suka tengok. Pastu side bar cam tersusun kemas. Gee rasa macam shida ubah color kot? hehe ke gee tak perasan.


Hadiah Pemenang
  1. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  2. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00




8 comments:

  1. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    ReplyDelete
  3. Salam Gee :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya! Good Luck :)

    bhgian sidebar tu xde tuka color pn..gee nmpak color pe bhgian sidebar tu? kalau nmpak biru okay..itulah color sebenar ^_^
    tq gee :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya dalam segmen shida..salam kenalan dari oohsenyum.com



    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :)

    Jemput join giveaway ejulz k. Tamat pada 15 JUL 2020.

    Giveaway by ejulz & mamapie

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete