26 Jun 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com






Apa yang korang suka tentang blog shida?

Gee suka color blog dia biru lembut suka tengok. Pastu side bar cam tersusun kemas. Gee rasa macam shida ubah color kot? hehe ke gee tak perasan.


Hadiah Pemenang
  1. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  2. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00




13 ulasan:

  1. Semoga berjaya.... Good Luck

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    BalasPadam
  3. Singgah dari segmen yang sama!!

    Good luck!!!

    BalasPadam
  4. Salam Gee :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya! Good Luck :)

    bhgian sidebar tu xde tuka color pn..gee nmpak color pe bhgian sidebar tu? kalau nmpak biru okay..itulah color sebenar ^_^
    tq gee :)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya dalam segmen shida..salam kenalan dari oohsenyum.com



    www.oohsenyum.com

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yang sama :)

    Jemput join giveaway ejulz k. Tamat pada 15 JUL 2020.

    Giveaway by ejulz & mamapie

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  8. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  9. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  10. Saya datang dari segmen Bloglist Shida dan saya juga sedang buat segmen
    Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    BalasPadam
  12. Salam, senarai pemenang dah update :)

    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    BalasPadam