17 October 2020

10 Tahun Bersama Shaklee


Alhamdulillah best betul sharing Master Nadiah Suhaidi malam ni. 10 tahun amal produk Shaklee. Lama tu. Sampai sekarang makan lagi. Pastu hamil, berpantang dan nenyusu pun semua makan set shaklee gak. Best betul buat Gee tak sabar nak cuba nanti. Hehe



Master Nad sekarang berada di rank Master Coordinator Shaklee, rank tertinggi dalam Shaklee, pemegang income 5 angka dari rumah sambil jaga anak. Kiranya full time sambil jaga anak kat rumah. Syok kan.


Master Nadiah share gak dia dah 9 tahun menyusu dan semua ada makan Set Menyusu Shaklee. Best katanya. Lama tu 9 tahun kan? 



Bila mereka dua suami isteri buat Shaklee betul-betul dan full time, mereka pun beli kereta tu guna pay slip Shaklee dan guna duit car bonus Shaklee bayar tiap bulan. Seronok kan?? Car bonus Shaklee ni bukan bagi kereta tapi bentuk CASH masuk akaun bank kita dan ia UNLIMTED. Ada yang sampai 4-5 angka sebulan dan makin naik. Seumur hidup selagi buat bisnes Shaklee akan dapat. Tu ramai suka bila layak dapat CAR BONUS. 



Master Nad juga layak dapat international trip Shaklee tiap tahun mula tahun 2012. Best Shaklee trip ni. Percuma, hotel 5-6 bintang, bagi lugage, duit poket, tempat semua menarik. Trip UMRAH pun ada gak. Boleh bawak ahli keluarga lain jika kita sendiri tak dapat join trip tu.




Selain tu ada banyak gak tips lain master nad share. Banyaaaak sangat tips dia.
Untung betul dengar sharing malam ni. Rugi sangat tak dengar. Dah ILMU FREE kan Ni antara soalan yang ramai tanya, membantu sangat tips Master Nad share ni. 
















Itulah dia sharing dari Master Nadiah. Banyak sangat tips dan ilmu baru master share, untung sangatlah dalam team Gee ni, hampir tiap malam ada sharing on9. 


Nak dengar gak sharing best ni? Jom join team Gee kita buat & berniaga bersama. Gee sedia bantu. Gee tengah open lagi intake baru yang nak berniaga Shaklee bersama Gee. 


Special join team Gee korang ada dapat akses bisnes modul khas yang Gee sediakan ni. Best kan?? 





Ziana Eunos
Shaklee Biz Leader
Shaklee Trusted Seller
Founder Victory Empire
Bantu orang sihat dan berjaya


#Zianaeunos
#bangkitberniaga
#MakeShakleeYourBusinessToday



2 comments: