04 October 2020

Promosi Shaklee Oktober 2020

Promosi Shaklee datang lagi. Ada 2 pilihan promosi Shaklee kalini iaitu, Promosi Vivix Shaklee dan Promosi Best Seller Set Shaklee. 

Promosi bermula 6 hingga 31 Oktober 2020.

Jom kita lihat apa promosi dia yang ada. Semua oang boleh beli set promosi Shaklee ini. Tak kira yang dah jadi ahli atau belum jadi ahli Shaklee.


1. Promosi Viva Vivix Set

Promosi Vivix memang ramai yang suka. Belian 2 botol Vivix Shaklee akan layak dapat:
  • Percuma Keahlian Shaklee (jimat RM 35)
  • Percuma Pos (jimat RM 10)
  • Percuma Bag City Bag (jimat RM 25)
  • Cash bonus masuk akaun bulan depan RM 38
  • Percuma konsultasi dan guide cara makan yang betul dan berkesan

Baca sini info Vivix >> Kebaikan Vivix Shaklee




2. Promosi Best Seller Set Shaklee 

Maksudnya produk ini semua antara yang paling best seller di Shaklee. Ada pilihan yang kita boleh pilih. 

Promosi untuk set ini juga ramai yang suka. Belian set ini korang akan layak dapat:
  • Percuma Keahlian Shaklee (jimat RM 35)
  • Percuma Pos (jimat RM 10)
  • Percuma Bag City Bag (jimat RM 25)
  • Percuma konsultasi dan guide cara makan yang betul dan berkesan


Pilihan 1 : Set Kesihatan 

Set ini semua orang boleh ambil. Untuk kecantikan kulit ke, untuk kesihatan diri ke. Satu keluarga lah boleh makan set ni. Boleh share beli.



Pilihan 2 : Set Ibu Hamil

Sesuai untuk diambil ibu yang sedang hamil. Dari awal hamil dah boleh makan set ini. 



Baca juga;

Cara atasi muntah dan loya semasa hamil

Punca sakit pinggang masa hamil

9 tips pemakanan semasa hamil

Cara berkesan atasi sembelit masa hamil


Pilihan Set 3 : Set Ibu Berpantang, Bersalin dan Menyusu

Kiranya set ini boleh terus amik lepas bersalin. Dan teruskan untuk menyusu baby sekali. So, ibu-ibu tak perlu risau dari awal kehamilan hingga lepas bersalin boleh terus makan set ini. 



Baca juga;

Masalah masa berpantang yang sering dialami oleh ibu lepas bersalin

Pantang Larang Semasa Berpantang



Menarik kan Promosi Shaklee bulan ini. Ramai yang suka beli sebab terus dapat beli Harga Ahli dan satu lagi sebab ada Percuma bag ala-ala Gucci Shaklee tu. Limited edtion kiranya, sehingga habis stok. 



Berminat nak dapatkan set Promosi Shaklee ini, anda bolehlah terus menghubungi Gee di 013-5707182 atau klik gambar bawah ini untuk pautan whatsapp.




0 comments:

Post a comment