Disclaimer


Assalamualaikum dan hi semua
  • Sebarang penulisan di dalam blog ini adalah perkongsian peribadi saya. Dilarang sama sekali dicetak atau disalin sekiranya ia bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu. Semua tawaran dan pakej pek mini/trial pack hanya boleh didapati secara eksklusif dari saya atau jaringan kumpulan saya. Ia tidak ditawarkan di mana-mana cawangan/pejabat Shaklee. 

  • Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

  • Supplement Shaklee adalah makanan tambahan  yang bertujuan untuk membantu meningkatkan kesihatan. Setiap orang berhak memilih untuk hidup sihat dan sejahtera.


Jika ada sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan produk SHAKLEE dan setiap pembelian bakal mendapat HARGA ISTIMEWA..Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp: 0135707812