Testimoni OsteNutrix Shaklee Untuk Sakit Tumit


Testimoni Ostematrix Shaklee untuk sakit tumit kaki.


Gee ada sorang pelanggan tetap yang rajin ambil Ostematrix ni. Puan Norliza ni dulu mula whatsapp Gee cari suplemen untuk masalah sakit tumit. Sebab beliau aktif zumba dan hiking. Umur dah 40 tahun pun aktif lagi ni. Kalah Gee ni hihi.

Berkat rajin makan Ostematrix Shaklee tiap hari, masalah sakit tumit dah kurang dan boleh aktif macam biasa lagi. Alhamdulillah. Sekarang Puan Norliza dah aktif buat aktiviti dia bersama kawan-kawan sebaya.

Testimoni Ostematrix Shaklee 

Yang terbaru ni puan Norliza berkongsi gambar terkini beliau bersama rakan-rakan dia. Aktif sungguh ni walaupun dah berumur 40an.

Testimoni Ostematrix Shaklee 

Kuat betul! Hihi . Memang terbaik lah puan Norliza ni. Aktif! Rajin amalkan gaya hidup sihat. Tambah lagi makan Ostematrix dari Shaklee untuk bantu sakit tumit kaki dan jaga tulang skali.

Testimoni Ostematrix Shaklee

Berkat rajin dan konsisten makan suplemen Ostematrix Shaklee sakit tumit kaki dah makin baik. (Testimoni makan Ostematrix dari Shaklee untuk sakit tumit kaki). Sekarang ni tiap hari Jumaat Puan Norliza dan kawan dia aktif berbasikal.

Testimoni Ostematrix Shaklee 


Ok. Apa dia Ostematrix Shaklee ini?

Ostematrix adalah suplemen kalsium yang juga ada kandungan mineral lain yang penting untuk tulang.

Satu kaplet dia bersamaan 250mg kalsium. Ikut saranan, kita dewasa boleh mengambil 1000mg kalsium sehari atau 4 kaplet Ostematrix Shaklee.

Ostematrix Shaklee bukan ada kalsium saja

Ostematrix Shaklee penting untuk tulang

Ostematrix Shaklee bukan hanya untuk masalah sakit tumit kaki, juga baik untuk sakit pinggang, sendi, lutut, badan lenguh atau sakit badan, yang kerap travel, ibu hamil dan nenyusu & sesiapa saja.

Ostematrix Shaklee bantu sakit tumit dan tulangCara nak order?
Hubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di sini untuk pautan Whatsapp.

Post a Comment

0 Comments