Dapat Percuma Moisturizer

 

Assalamualaikum dan hi semua. Moga semua sihat selalu. Entri kalini Gee nak share Gee dapat satu hadiah lucky draw. Seronoknya haha sebab dulu-dulu mana jenis bertuah dapat ni. 

Lucky draw ni tiap minggu ada team bisnes kami buat. Syarat untuk layak dapat lucky draw ni ialah buat belian RM250 dalam satu resit. Yang best lucky draw ni semua layak dapat hadiah. Hehe. Tu yang best tu.



Hadiah yang Gee dapat ialah skincare Youth iaitu Lock Day Cream atau moisturiser lah. Moisturiser ni berharga RM 247.50 (harga pasaran). Tapi dapat percuma tu yang seronok.





Kebaikan moisturiser Youth. Gee memang ada guna. Dah abis satu bekas guna aritu tahan 10 bulan lebih, lama juga pakai. So far guna memang best untuk kulit. Ada hyaluronic acid tu yang bagus bagi kulit lembap moist dari dalam. 





Post a Comment

3 Comments