Hadiah BLNC Baru Sampai

 

Sampai dah gift dari Shaklee Malaysia khas untuk BLNC 2021. Dapat
Seronoknya dapat rasa shaklee life shake baru ni kat malaysia. Juga dapat jute bag Shakee sekali. Special sungguh hadiah dia. 

Cunlah minum masa puasa minggu depan ni.
Tq Shaklee Malaysia. Best betul ni join shaklee macam-macam dapat gift. 





Pagini Gee baru cuba minum rasa, Gee campurkan ESP, Life Shake dengan Tea Elderberi. Sedap betul rasa. Sesuai sangat buat penggemar elderberi. Rasa berries dia. Rasa ESP tu cam takda dah. Sebab life shakes dan tea tu dua-dua rasa elderberi. Tambah lagi Gee buat sejuk lagilah sedap!!





Gee nak share sikit info kebaikan Life Shake dan Tea Elderberi tu.

LIFE SHAKE - kenyang lama sesuai untuk ganti makan, beri tenaga, bagus untuk sistem pencernaan

ENERGIZING TEA ELDERBERRY TEA MIX - Campuran teh hijau, putih, dan merah yang kaya antioksidan, serta ekstrak Elderberi, tinggi antioksidan bagus untuk kuatkan sistem imuniti badan kita dan sesuai untuk gantikan teh serta penggalak tenaga. Kiranya ia ibarat teh sihat tinggi khasiat! Menarik kan?



Tunggu bulan Jun nanti dijangka masuk pasaran Malaysia. Tak sabar tunggu ni. 




Post a Comment

4 Comments

  1. Cantikkknyaa warna beg shaklee tuuuu.

    ReplyDelete
  2. thank you sharing into shaklee :)

    ReplyDelete
  3. Energizing tea elderberry tu nampak sangat menarik dan sedap kan kak. hihi.

    ReplyDelete