Pilihan Set Kurus Shaklee Paling Popular

Set Kurus Shaklee juga antara set paling banyak customers suka oder. Set kurus ini membantu memudahkan proses kuruskan badan dengan selamat dan berkesan.

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee? Ada banyak pilihan yang boleh anda cuba. 

Yang penting konsep Set Slimming Shaklee ini ada 3 iaitu:

  1. Buang toksin dengan agen detox - Alflafa atau Herblax
  2. Bakar lemak - Lecithin atau Omega Guard
  3. Bina otot / protein - ESP atau Cinch Shakle
Ok macam ni set pilihan bagi yang nak kurus dengan Shaklee.

Detox dulu badan buang segala toksin. Banyak toksin juga antara sebab lambat berat turun.

Set Kurus Shaklee


Kemudian, step untuk bakar lemak dengan lemak sihat. Ada Lecithin dan Omega 3 bagi membantu membakar dan memecahkan lemak dalam badan. 

Set Kurus Shaklee


Set Kurus Bina ni maksudnya kita amik protein untuk membantu membina otot. Maksudnya badan jadi fit cantik tak ada lemak dan gelebeh. Bila otot banyak, badan dapat membakar lemak lebih baik dari badan yang ada banyak lemak. 

Boleh pilih nak minuman protein shake yang mana. Ada pilihan perisa dia. 

ESP - rasa soya vanilla
Life Shake - rasa elderberry
Cinch Shake - rasa coklat, latte dan vanilla

Set Kurus Shaklee


Ok yang bawah ni pulak Shaklee ada buat Promosi Set Kurus. Yang menarik siap dapat percuma lagi tu. Dan pastinya percuma postage juga! Siap terus dapat harga ahli bagi yang belum jadi ahli Shaklee. Kiranya tak perlu bayar yuran ahli dah. Boleh pilih nak set mana satu. 

Set Kurus Shaklee Paling Popular



Set Kurus Shaklee





Berminat nak dapatkan set kurus Shaklee ini, anda bolehlah terus menghubungi Gee di 013-5707182 atau klik gambar bawah ini untuk pautan whatsapp. 






Post a Comment

1 Comments