Semalam di Legoland Hotel Johor

Sambungan dari Sea Life Legoland Part 1. Lepas dari tengok Sea Life kitaorang terus bermalam di Legoland Hotel satu malam.


Masa nak chek-in tu ada jumpa dorang. Bergambar lah sekejap.


Simpan gambar sini buat kenangan di Johor.


Kat lobby hotel pun ada tempat main anak-anak.  



Ni dalam bilik hotel. Pilih yang kingdoom.


Ada katil king dan dapat skali dengan katil dua tingkat. Ada sliding door dia antara master bedroom tu. Ada bawak anak atau family ramai boleh sangat tidur ramai. Ada tv juga depan katil dua tingkat tadi.

Ni dalam bilik air. Cantik dinding dia. Suka tengok. Memang kanak-kanak suka sangat ni. Ada 2 sinki satu rendah sikit untuk kanak-kanak. 



Itulah dia view bilik hotel kingdoom. Alhamdulillah ok semua. Tapi bilik memang sangat sejuk kuat betul aircond dia. 

Pagi tu breakfast di hotel. Ramai juga orang. Kita boleh ambil makanan tapi dorang yang tolong 'serve'. Kita boleh pilih nak yang mana. Semua makanan sedap. Banyak pilihan juga, ni yang Gee makan lah. Hihi.


Ok tamatlah semalam di Legoland, semua best lagi-lagi jika bawak family dan anak-anak. 









Post a Comment

3 Comments