07 September 2015

Kenapa ramai wanita memilih ESP Shaklee


ESP Shaklee untuk wanita. Makin ramai wanita suka ESP dari Shaklee.
Alhamdulilahh. setakat ini ramai customer yang sukakan ESP dan rata-rata semuanya berpuas hati dengan ESP, siap ada yang repeat order lagi tau . Paling ramai sudah tentu wanita yang suka ambil ESP ini ya.


Kenapa ramai wanita suka memilih ESP Shaklee??

Saya sendiri juga suka ESP hehe

  • cepat dan senang dibancuh (resepi ESP)
  • kulit lebih sekata 
  • kulit makin cerah dan berseri
    kulit lebih anjal & gebu
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • nampak lebih muda
  • jerawat jarang muncul/naik
  • rambut kurang gugur
  • badan kekal bertenaga sepanjang hari
  • rasa kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggugut
  • badan makin slim & fit
  • berat maintain dan makin turun
  • rahim lebih kuat
  • kuku jadi cantik
  • parut stretch mark hilang
  • badan rasa bertenaga walaupun berpuasa 
  • bila sahur minum segelas ESP dan kurma pun sudah cukup
  • membantu proses kehamilan jadi lebih cergas dan sihat sentiasa (insha Allah) 
  • kalau ibu hamil, mereka rasa lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
    kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • bayi cepat kenyang dan kurang meragam  
  • boleh berkongsi minum ESP dengan suami, dan ahli keluarga yang lain
  • minum ESP cepat kenyang dan kurang lapar


1. ESP Shaklee untuk gastrik


2. ESP Shaklee untuk ibu hamil dan menyusu



3. ESP Shaklee untuk kulit


4. ESP Shaklee untuk kulit juga



5. ESP Shaklee untuk kesihatan











Hubungi Gee untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .





Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812



Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.



3 comments:

  1. mmg selalu dgr kebaikan esp ni dperkatakan orang...

    ReplyDelete
  2. Housemate pun makan ESP. Katanya bagus sangat..

    ReplyDelete
  3. byk kelebihannya yg menarik tu ... mcm nak cuba saja .

    ReplyDelete