May 3, 2017

Cara Mudah Buat Masker Vitamin E Shaklee!


Assalamualaikum dan hi ;)

Dah lama Gee tak berupdate blog ni kan. Apa kabar semua? Terima kasih buat anda yang rajin singgah blog Gee ni yer. Hihi

Entri kalini Gee nak share pengalaman sendiri guna masker Vitamin E Complex Shaklee. Masker Vitamin E ni antara yang paling Gee suka dan rajin buat tau. Sebab efek dia best sangat!

Bagaimana cara membuat masker Vitamin E Complex? Ok mari Gee tunjukkan cara-cara dia. Sangat mudah dan cepat disediakan.


Cara Mudah Buat Masker Vitamin E Shaklee
  • Ambil 1 kapsul Vitamin E kemudian gunting atau cucuk kapsul vitamin E. Gunakan isi Vitamin E itu dan boleh terus sapu ke muka atau tempat yang ada ingin sapukan. 

Bila waktu Gee selalu buat masker Vitamin E Complex?
  • Gee suka buat waktu malam sebelum tidur. Esok pagi baru mencuci muka. 

Apa yang best lepas guna masker Vitamin E Complex?
  • Ikut pengalaman Gee sendiri lah kan, kulit muka tu rasa licin, lebih halus. Minyak pun macam berkurang kat muka. Lagi satu ada jerawat naik time tu dia cepat kecut. Yang kulit kering tu macam jadi lembap jer. Bab parut tu best boleh pudar! Tapi korang ken rajin buat lah yer. 


Sedikit gambaran Gee sapu masker Vitamin E Complex kat muka.



Sebelum tu Gee nak share juga secara ringkas kebaikan Vitamin E untuk kulit.
•Kulit jadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
•Bantu atasi KULIT KERING, menggelupas
•Bantu kurangkan KEDUT & GARIS HALUS
•Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
•Bantu hilang PARUT dan JERAWAT
•Bantu kulit yang cepat SUNBURN
•Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
•Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
•Melambatkan proses PENUAAN

Untuk JERAGAT, Vitamin E bertindak dengan cara;
•Mencerahkan tona kulit
•Menegangkan kulit wajah
•Melancarkan peredaran darah ke wajah 
•Meningkatkan penulihan sel2 rosak
•Menghalang penghasilan bintik hitam akibat keba sunburn
•Meningkatkan proses rejuvenasi kulit

Preggy mummy yang dah lepas bersalin tu boleh consume vitamin E untuk bantu pudarkan kesan STRECH MARK. Bonus kulit cantik dan tak kering.


Jom korang buat masker Vitamin E Complex! Seriuss best tak nyesal buat tau. Yang paling penting buat setiap hari atau kerap untuk dapat hasil terbaik.






Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116



Terima Kasih kerana memilih Shaklee!