Aug 8, 2018

Testimoni Youth Shaklee: Pengalaman sendiri guna skincare Youth


Testimoni diri sendiri menggunakan skincare Youth Shaklee. Kalini gee share testimoni sendiri guna Youth Skincare pulak. Boleh tengok gambar bawah ni.


Testimoni Gee sendiri. Ada beza bintik hitam dah makin kurang, jerawat dah ok.


⭐Sebelum - masa ni tak guna Youth lagi. Masa tu gee amik suplemen ESP, VITAMIN C PLUS, ALFALFA, HERBLAX dan GARLIC ni untuk fokus jerawat.

⭐Selepas - masa ni dah guna YOUTH dah. Ni gambar latest bulan Julai 2018 yang lepas.


Bawah ni pulak muka tiba-tiba jer jerawat naik banyak. Aduh stress betul rasa masa tu. Dah lah masa tu (bulan Jan-Feb 2018) tengah nak turun KL sebab nak join Shaklee Leader Conference.

Sekarang dah ok. Jerawat tak naik dah area situ.


Gee mula guna YOUTH ni sejak bulan Februari 2018 lepas. Sekarang ni dah 6 bulan guna YOUTH.


TESTIMONI SENDIRI YOUTH SHAKLEE. Apa perubahan yang Gee rasa / alami lepas guna set kulit YOUTH?
  • Muka makin lembut tak kasar dah.
  • Jerawat dah jarang naik. Ada naik pun cepat ok dan tak tinggal parut.
  • Whitehead blackhead kat muka dah hilang dan makin ok.
  • Bintik hitam atau tona hitam macam jerawat kat muka Gee (jika korang perasan kan) dah makin kurang kan. Muka makin sekata tone. 
  • Muka tak kusam macam dulu. 
  • Parut kat muka makin ok. Dulu masih ada lubang sikit tapi sekarang dah ok. 
  • Kulit muka rasa makin tegang.

Bawah ni Gee share gambar terkini bertarikh 7 Ogos 2018. Kira testimoni Youth untuk Gee sendiri lah kan. Gee ada carik gambar lama tapi tak jumpa lagi. Ada nanti Gee share.

Selpie di tengahari tanpa makeup

Apa set YOUTH yang Gee guna?




Gee guna full set YOUTH. Ada cara guna dia tau. Mula dulu Gee guna set basic yang ada cleanser, toner, moisturizer dan night cream. Ni memang tiap hari Gee guna.

đŸ’™Siang - Gee guna cleanser, toner, moisturizer + sunscreen / sunblock.

đŸ’™Malam - Gee guna cleanser, toner, moisturizer, serum, radiance c+e dan night cream.

Yang serum dan radiance ni Gee tak guna tiap hari masa mula guna. Sekarang pun tak hari-hari. Gee biasa guna selang seli.
  • Bagi yang baru nak try guna YOUTH ni boleh guna yang set basic dulu ok. Bagi serasi dulu dengan muka. Dah 2 bulan macam tu bolehlah tambah guna serum dan radiance c+e. 
  • Jangan risau jika tak nak beli set dulu, boleh beli satu-satu juga. 


Azam Gee guna YOUTH ni sebenarnya nak kulit muka makin elok, makin sihat. Jika boleh taknak guna makeup tebal jika pergi keluar. Ada yang macam gee jugak??

Jom kita jaga kulit sama-sama. Guna skincare yang berkesan dan berasaskan tumbuhan. Kemudian amalkan makanan yang sihat.

Dah baca info, testimoni dan review YOUTH? Boleh lihat Di sini



Untuk info order YOUTH boleh hubungi Gee terus ok. Boleh klik bawah ni untuk whatsapp Gee ya.


 www.wasap.my/6013-5707812