10 December 2018

FAQ Keahlian Shaklee Dan Kelebihan Jadi Ahli Shaklee


FAQ Keahlian Shaklee Dan Apa Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Persoalan tentang keahlian Shaklee yang perlu anda tahu. Ramai yang dah mengambil produk Shaklee, jadi Gee berikan apa manfaat yang anda dapat bila dah jadi ahli Shaklee yang berdaftar.


Ada juga yang dah jadi ahli, apa lagi peluang yang anda dapat setelah sah mendaftar keahlian Shaklee ini.


FAQ Keahlian Shaklee Yang Perlu Anda Tahu 
Persoalan dan jwapan perlu anda tahu.Untuk makluman, mula 1 Mac 2020 yuran ahli Shaklee sudah diturunkan dari RM 75 kepada RM 35 saja! Lagi murah lagi berbaloi! 
Dah mendaftar menjadi ahli Shaklee, apa pula kelebihan menjadi ahli Shaklee yang anda dapat?

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1- Dapat beli harga produk dengan harga ahli iaitu 15-25% lebih murah dari harga pasaran. Harga ahli dan harga pasaran memang jauh beza. Seabb itu saya sangat rekomen anda terus mendaftar jadi ahli untuk dapatkan harga lebih murah dan jimat. 2- Boleh membeli produk shaklee secara online atau pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Jika pembelian online anda dapat ekses ke web Shaklee. Untuk pembelian terus ke cawangan anda boleh pergi pada bila-bila masa ke cawangan / branch Shaklee yang terdekat.3- Keahlian RM75 adalah seumur hidup. Hanya renew RM30 dan bakal dapat voucher RM30 lagi. Ni yang best sebab boleh guna voucher untuk belian yang seterusnya.4- Berpeluang menghadiri ceramah kesihatan yang dianjurkan oleh pihak Shaklee. Setiap bulan akan ada 'health talk' yang dianjurkan.5- Berpeluang membuat pemeriksaan kesihatan (BMI, skin test, bone test) yang dianjurkan oleh Shaklee secara percuma. Setiap bulan juga ada diadakan. Anda boleh merujuk jadual yang disediakan Shaklee untuk mengetahui bila dan di mana anda boleh pergi. Pada masa ini juga anda akan mendapat konsultasi terus dari pakar nutrisi Shaklee.6- Mendapat konsultasi percuma dan sepenuhnya bila anda berdaftar ahli dengan saya. Setiap orang yang mendaftar ahli dengan saya anda akan mendapat guide cara makan yang betul dan berkesan, info terkini dari Shakle, info promosi dan sebagainya.7- Stok semua fresh dari Shaklee!Bagi yang ingin berbisnes pula bagaimana? Apa perlu anda tahu? 


Berminat nak sertai team kami di Shaklee? Ingin menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee? Jom sertai kami sekarang!
Hubungi Gee untuk info dan maklumat lanjut berkenaan keahlian Shaklee. 

Gee @ Nurziana
Pengedar Aktif Shaklee 
013-570 7812
Whatsapp : klik 013-5707812


0 comments:

Post a Comment