Dec 16, 2018

Promosi Jom Shaklee 2019


Promosi Jom Shaklee 2019 ini khas untuk ahli baru sahaja! Ya hanya ahli Shaklee baru, tapi bagi anda yang dah pernah berdaftar keahlian Shaklee lama dahulu dan sekiranya tidak aktif lagi anda juga berpeluang beli set promosi ini (tapi kena hubungi Gee dulu untuk Gee semak keahlian lama anda).




Apa yang ada dalam Promosi Jom Shaklee 2019 ini?




Ada 3 starter set pilihan:

1- Set Wellness
Set ini satu keluarga boleh amik termasuk anak-anak. Apa yang menarik dalam Set Wellness ini ialah:

  • anak-anak boleh ambil - Omega dan Meal Shakes 
  • sesuai untuk ibu mengandung / berpantang / menyusu
  • untuk sakit sendi - Omega & Ostematrix 
  • untuk tenaga - Bcomplex, Vitalea, ESP, Coq Trol Plus
  • untuk weight gain - Bcomplex, Vitalea, Meal Shakes
  • ada pembersih serbaguna Basic H




2- Youth Starter Set
Set penjagaan kulit wajah. Merawat kulit luar dalam. Yang penting 100% vegan maksudnya tak gunakan sumber haiwan atau uji ke atas haiwan.



Info YOUTH skincare, baca di sini Youth Skincare Terbaik




3- Twin Pack Vivix
Paling hot!! Ramai suka Vivix ni untuk penjagaan kesihatan luar dalam. Bukan yang ada sakit kronik jer boleh minum Vivix tapi yang sihat lagilah bagus sebab dia boleh perbaiki sel-sel dalam badan kita.



Kelebihan untuk anda, ahli baru:
  • Mendapat keahlian percuma (jimat RM 65).
  • Diskaun 10% setiap set.
  • Boleh membeli ketiga-tiga pilihan set ini dalam masa 60 hari (15hb Dec 2018 – 28 Feb 2019) tapi terhad untuk belian 1 set sahaja bagi setiap set. 
  • Tapi, selagi stok masih ada! 
  • Mendapat full point (berpeluang untuk dapat cash bonus sehingga 11%). Cash bonus ini akan masuk ke dalam akaun bank anda sendiri!


Shaklee Kit Untuk Ahli Shaklee


Serius Gee cakap Promosi Jom Shaklee ni sangat-sangat murah dan berbaloi. Lagi-lagi yang nak join ahli tu masa inilah peluang untuk join sebab dapat PERCUMA KEAHLIAN (jadi anda jimat RM 65). Tapi kena cepat tau sebab HOT SELLER VIVIX & YOUTH cepat sangat abis bila ada promosi macam sebelum ni😃.


Cara Nak Order? 
Hubungi Gee terus di sini untuk info dan keterangan lanjut.

Gee Shaklee
Pengedar Aktif Shaklee
013-5707812
Klik sini: Whatsapp







0 comments:

Post a Comment