29 October 2019

Segmen Jom Tukar Link Bloglist


Kali pertama Gee buat segmen macam ni. Sebabnya nak pilih blog yang bertuah masuk dalam bloglist Gee.




Ok syarat dia sangat mudah jer.

1) Follow blog dan Gee akan follow anda balik
2) Letak kan link blog Gee kat bloglist korang
3) 30 orang terpantas Gee akan masukkan dalam blog list nanti 
4) Link blog akan diupdate dari semasa ke semasa
5) Pastikan blog korang aktif dan rajin update :)
6) Tulis kat komen link blog korang supaya senang Gee nak masuk dalam bloglist nanti


Ok. simple saja syarat dia kan. Terima kasih semua yang sudi join :)


Nanti dah masuk bloglist Gee dalam tempoh mungkin lebih 5 bulan sebab Gee jarang buat segmen ni. 



30 Bloglist bertuah (boleh blogwalking sama-sama)
  1. https://darihatimissmulan.blogspot.com/
  2. https://www.mialiana.com
  3. https://aerillhassan.blogspot.com
  4. http://riceball-lovesbaking.blogspot.com
  5. https://anakperak.com
  6. https://followmetoeatla.blogspot.com
  7. https://www.shikinrazali.com
  8. http://suethepretty95.blogspot.com
  9. www.mekyunie.com
  10. https://www.cikash.com
  11. www.aliafarhan.com
  12. http://www.snmofficial.com/
  13. http://www.mamapipie.com
  14. www.silverpinkhijab.blogspot.com
  15. https://loveneddy.blogspot.com
  16. https://www.aynorablogs.com
  17. www.bondachanteq.com
  18. https://zzzyy.blogspot.com
  19. www.atiehilmi.com
  20. https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/
  21. www.mimiazirah.com
  22. http://juliamahir.blogspot.com
  23. https://dhiyadahlia.blogspot.com/
  24. lindasempoi.blogspot.com
  25. https://pemudattbc.blogspot.com
  26. http://yayaflanella.blogspot.com/
  27. https://sweetepalhijau.blogspot.com
  28. http://vitamin-cerdik.com
  29. https://nurain-syahirah.blogspot.com/
  30. http://www.zukidin.com/


Alhamdulillah cukup sudah 30 bloglist. Terima kasih semua yang join ya :) 




50 comments:

  1. done..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. https://www.mialiana.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

      Delete
  3. http://riceball-lovesbaking.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. https://anakperak.com

    Terima kasih..=)

    done follow..

    ReplyDelete
  5. Greetings from Auntie Lilly - https://followmetoeatla.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya join..

    link segmen
    https://www.shikinrazali.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  7. hai kak , saya join .

    http://suethepretty95.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Good luck untuk yang join. Jangan lupa visit mek juga. www.mekyunie.com . Rasenya dah lama follow gee.

    ReplyDelete
  9. https://www.cikash.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. wah.. bagusnya.. rajin dia buat camni.. senang tengok apa blogger lain update entri terbaru kalau dok dalam bloglist kita.. nak join gak..

    ReplyDelete
  11. Done follow n join

    Mine www.aliafarhan.com

    ReplyDelete
  12. Tq buat segmen (^^,)
    http://www.snmofficial.com/

    ReplyDelete
  13. Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. i love that ur blog theme is purple

    ReplyDelete
  15. tq semua yang join. Gee dah add terus dalam BLOGLIST dab follow blog korang semua :)

    ReplyDelete
  16. Hai. Jom sama sama follow. Blog saya, www.silverpinkhijab.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. done ^^

    https://loveneddy.blogspot.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. Sy join https://www.aynorablogs.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  19. Bestnya nak join. Nanti kita datang semula bagi link entry

    ReplyDelete
  20. Lama dh follow... www.bondachanteq.com

    ReplyDelete
  21. Bagus la entry ni, menambah kenalan sesama blogger dan menambah backlink.
    Mat Drat done follow ye.. 😊😊

    ReplyDelete
  22. saya join 😘

    https://zzzyy.blogspot.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  23. wah !! banyaknya sambutan.. hee~ harap-harap akak sempat join.. ni blog biashe biashe akak ya..

    www.atiehilmi.com

    ReplyDelete
  24. dah lama tak join tukar bloglist ni..dulu masa mula-mula, memng selalu join..semoga mendapat sambutan..best tukar2 link ni

    ReplyDelete
  25. Thank you thank you thank you! Lets share share !

    ReplyDelete
  26. Join juga ye :)

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. Semoga dapat sambutan. Done letak link blog kat bloglist. Ni link blog saya.
    www.mimiazirah.com

    ReplyDelete
  28. good luck pada yg ambil bahagian..

    ReplyDelete
  29. Semoga mendapatkan sambutan ye. Good luck korang

    ReplyDelete
  30. Good effort. Kalau sudi letakkan blog link saya ya. http://juliamahir.blogspot.com Done Follow Gee jugak.

    ReplyDelete
  31. https://dhiyadahlia.blogspot.com/
    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah, dah ramai dh ni..
    lindasempoi.blogspot.com
    K linda dh follow 372

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum , Naim join ya

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  34. Wee ramainya dah join segmen ni. Menarik macam mula-mula dulu join blog. Yaya tak sempat nak godek blog sendiri nanti ada rezeki yaya join ya http://yayaflanella.blogspot.com/. Done follow sis :)

    ReplyDelete
  35. join :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  36. Smoga mndapat sambutan..ada masa nanti kite join ye..

    ReplyDelete
  37. Bestnya dapat join segmen tukar2 bloglist ni.. Dulu suka buat camni.. Moga mendapat sambutan.. InshaaAllah kalau free kita join.

    ReplyDelete
  38. nak join la http://vitamin-cerdik.com

    ReplyDelete
  39. saya join yee..

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  40. kan kita dah lama bertukar bloglist? hehehe..
    selamat maju jaya ye, gee...

    ReplyDelete
  41. https://sayasukala.blogspot.com/2019/11/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  42. http://mochiiandpeanut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. bagus bila ada tukar2 link macam ni

    www.ayuarjuna.blogspost.my

    ReplyDelete