09 October 2019

Testimoni Carotomax Shaklee: Power Rabun Mata Turun Banyak!


Entri kalini saya nak share testimoni terbaru dari rakan Shaklee kami, Puan Aminah Syuhadah. Power rabun mata Puan Aminah turun sangat banyak lepas mengambil Carotomax Shaklee.

Kita baca dulu kisah Puan Aminah. Macam mana power rabun mata dia banyak turun.




Saya dah 55 botol ambil carotomax. Dulu saya rabun. Dah 5 tahun tak rabun dah. Power / degree mata dulu, kanan 750 kiri 550. Silau tinggi jugak sebelum amik carotomax. Drive mata wajiblah mata berair pastu sakit kepala.

Sekarang dah turun degree mata, yang kanan 150 dan kiri 75. Tak pakai spek pon dah. Pakai contact lens untuk memandu je. Kat rumah tanpa guna cermin mata, medium pun. Lebih lega macam tu.

Menurut Puan Aminah lagi, selain vitamin A, kita kena jaga makan. Buat juga amalan rohani macam doa-doa pun turut membantu. 

Puan Aminah ni sudah rabun sejak darjah 6. Sangat lama dah kan??.


Sharing Puan Aminah di grup Telegram



Amalan / doa yang Puan Aminah ada amalkan juga untuk mata.






Ringkasnya, Puan Aminah amalkan;

  • Vitamin A - carotomax setiap hari
  • Baca doa tajamkan mata di atas setiap hari
  • Berdoa juga 
  • Jaga makanan yang diambil




Bagi yang ada masalah mata rabun atau silau atau apa jua berkaitan mata boleh lah mencuba mengamalkan Carotomax Shaklee lepas ini. Carotomax ini kaya dengan vitamin A. Maksudnya apbila kita makan carotomax, bila masuk badan ia akan ditukarkan kepada Vitamin A.

Bila badan cukup Vitamin A, mata kita akan jadi lebih sihat dan dapat berfungsi dengan baik.

Jagalah mata dengan sebaiknya.


Dah baca?

10 Tips Jaga dan Pakai Contect Lens

Power Rabun Berkurang!











0 comments:

Post a Comment