20 April 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com 19/04/20 To 28/04/20





Syarat

1. follow blog aku, nak buat jadi bloglist korang pun takpa (😍😍😍 sgt dialu-alukan) tapi bukan paksaan.

2. buat satu entry tentang apa yang korang nak sangat buat bila PKP ni berakhir  (contoh, nak makan nasi ayam kat sini/sana, nak cuci mata kat mall, bak beriadah bersukan, nak balik kampung dan apa2 saja ya)

3. backlink entry korang kat entry ni k.

4. Tarikh segmen 19/04/2020 hingga 6.00am 28/04/2020


Jawapan yang ke 2 

Gee plan untuk pergi ke aeon mall atau mana-mana mall sebab nak shopping beli baju, seluar, kasut. Satu lagi makan kat mana-mana kedai makan luar. Hehe.



Nak join klik banner di atas :)



7 comments:

  1. Shopping jgn x shopping. Hehe. Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  2. uish, sakan nak cuci mata ke mall la gee... ^^

    ReplyDelete
  3. Saya dah join segmen ini. Samalah plan kita.
    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  4. tq sebab support, Gee 😍
    yea mmg ramai juga yang nak soping dan makan2 ni, even saya sendiri pun rindu shopping mall

    ReplyDelete
  5. macam2 benda ada dalam kepala.. nak makan itu ini..
    sampai tak tahu mana nak buat dlu..

    selamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  6. yesss nak makan2 dekat kedai luar haha

    ReplyDelete
  7. Kan..seronoknyaaa buat semua tuu...shopping on9 kadang tak puas sangat...kan

    Good luck join giveaway!
    Jemput singgahhh saya punya...

    https://www.nonasani.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    ReplyDelete