25 August 2020

Bercuti Bersama Family Di La Grandeur Palm Resort Johor Part 2


Sambung lagi part 2,

Nak tengok part 1 kat sini >> http://www.zianaeunos.com/2020/08/bercuti-bersama-family-di-la-grandeur.html

Ada swimming pool jugak di sini, apa lagi anak buah dan sepupu pun mandi skali join. Tapi tak ramai sangat lah.






Jalan-jalan dengan family dulu  pagi Ahad tu sebelum balik. menikmati pemandangan hijau dan langit biru yang cantik.






Ni dia budak comel yang selalu dengan main haha.



Last day, bergambar kenangan dulu depat hotel.




Pengalaman yang seronok. Best jugak  even sekejap jer. So far best lah. Tempat dia pun best. Santai dan tenang. Bolehlah yang kat Johor ni pergi try ke La Grandeur Palm Resort ni nanti.



8 comments: