17 November 2020

Testimoni ESP Shaklee 2020

 

ESP Shaklee antara produk top seller kat Shaklee. Ramai peminat ESP ni tak kira tua muda, lelaki atau perempuan. Yang dah rasa dan amal ESP ni memang akan tau best ke tak penangan dia. 

Macam Gee sendiri pernah stop jap minum pastu sambung balik. Memang beza lah rasa dia. Sebabnya ESP ni tinggi protein. seperti kita tahu protein ni asas untuk tubuh kita. Protein merupakan blok binaan asas sel-sel dalam badan. Tiap 28-30 hari sel kita akan bertukar baru. Sebab tulah penting sangat minum protein ESP ni tiap hari. Bagi sel kita makanan yang sihat untuk tukar baharu.



Dalam ESP ini juga mengandungi kalsium, rendah lemak, tiada kolesterol, ada vitamin B dan juga asid amino penting untuk badan kita. Bila-bila masa boleh minum ESP ni. Pagi, petang atau malam. 

Apa itu asid amino?


Jom kita tengok apa kata pengguna tegar ESP ni.


Koleksi Testimoni Pengamal ESP Shaklee

ESP memberi tenaga masa bersalin.



ESP untuk kulit gebu, dan membantu mengawal berat masa ibu sedang hamil.




ESP memberi tenaga, rasa kenyang lebih lama dan jarang kena gastrik.



ESP untuk kulit



ESP untuk menyusu anak, anak kenyang lama dan lena tidur.



ESP juga membantu masalah gastrik, kulit parut juga pudar dengan ESP!



ESP juga membantu bacaan gula lebih normal, tiada masalah angin dan gastrik.




Itulah dia testimoni pengguna ESP Shaklee. Peminat dia ramai. Dari muda remaja hingga warga emas boleh minum ESP ni. Best. 



ESP Shaklee


Baca juga:

Cara minum ESP Shaklee

ESP untuk ibu mengandung

ESP untuk lelaki

Wanita suka ESP

ESP untuk puasa

ESP untuk gastrik




Berminat nak dapatkan ESP ini, anda bolehlah terus menghubungi Gee di 013-5707182 atau klik gambar bawah ini untuk pautan whatsapp.



6 comments:

  1. kena beli satu nanti. thanks for promoting this milk.

    ReplyDelete
  2. best minum ESP ni..tak sabar tunggu botol baru sampai :-)

    ReplyDelete
  3. Suka consume ESP ni. Energy tu lain macam tak mau duduk diam ada je aktiviti nak buat

    ReplyDelete
  4. Seronok mama baca testimony ni

    ReplyDelete
  5. good sharing ni sis, baru org lebih percaya kan about esp shaklee ni with these testimony

    ReplyDelete