09 March 2019

Bisnes Online Terbaik Untuk Wanita


Apa sebab bisnes Shaklee, bisnes online terbaik untuk wanita? Bisnes paling popular untuk wanita.



Dalam bisnes Shaklee kebanyakan atau majoriti banyak wanita yang mula buat bisnes Shaklee. Kenapa jadi macam tu?

Sebabnya wanita termasuklah saya sendiri bermula dengan mengambil produk Shaklee dan bila dah rasa efek dan kesan sendiri barulah kami membuat keputusan untuk buat bisnes Shaklee pulak.

Jadi, bermula dari kesihatan bertambah baik, dapat menyesaikan masalah kesihatan diri dan keluarga. Bila dah rasa sendiri kebaikan dan mula berkongsi kepada orang ramai maka dari situlah secara tak langsung dapat membantu menambah pendapatan.

Jom kita tengok apa kata wanita ni semua. Apa yang Shaklee bantu? Apa yang mereka dapat?











Best kan?! Bila buat bisnes Shaklee ni bukan kesihatan saja makin ok tapi dari segi kewangan, hutang dapat diselesaikan & juga boleh berbakti pada mak ayah dan anak2 skali.

Bagi saya sendiri pulak, Shaklee membantu dari segi kesihatan dan kewangan. Kesihatan saya dah keluarga makin baik. Mula jaga makan minum.

Kewangan pulak saya boleh bagi kat mak ayah, bayar hutang ptptn, bayar bil air elektrik dan macam2 lagi.

Tapi paling best gak shaklee membantu saya untuk jadi suka bantu orang, suka memberi, suka baca ilmu-ilmu baru & info sihat.  Juga boleh tambah kenalan dan kawan baru juga. Banyakkk lagi sebenarnya.

Kenapa Shaklee Bisnes Terbaik Untuk Wanta??
  • Tak perlu modal tinggi hanya bayar rm65 saja boleh terus mula
  • Sistem macam dropship, kita amik order customers kemudian order di online web shaklee
  • Tak perlu fikir pos barang sebab Shaklee yang uruskan
  • Masa flexible
  • Ada bimbingan / coaching online & offline
  • Peluang dapat bonus hingga 4-6 angka sebulan
  • Peluang sertai insentip trip dari Shaklee di dalam & luar negara termasuk umrah
  • Bisnes boleh diwarisi
  • Bisnes patuh syariah

Best kan bisnes ni?? Anda wanita nak saya bantu jugak? jommm saya bantu anda melalui bisnes Shaklee. Tak pandai berniaga? Tak tau? Takda pengalaman? Tak apa saya boleh guide dan bantu.

Jom sertai kami di #shaklee untuk upgrade diri kesihatan & kewangan bermula dari sekarang!



Rakan Shaklee Anda,
Nurzhiana bt Mohd Yunus (Gee)
SMS/WhatsApp :+60135707812
FB Page: Ziana Enos Dot Com
Personal FB : 
Ziana Eunos
Instagram: @zianaeunos.co


Saya ialah Gee yang juga merupakan pengedar aktif Shaklee yang jujur dan amanah, serta berusaha untuk membantu meningkatkan kesihatan anda. Hubungi Gee terus agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda untuk hidup lebih sihat. Gee juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin yang betul dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.



0 comments:

Post a Comment