Showing posts with label bisnes. Show all posts
Showing posts with label bisnes. Show all posts

Aug 13, 2017

Tawaran Hebat Untuk Ahli Baru Shaklee





OFFER MERDEKA 60!

Offer untuk Ahli Baru yang Register Shaklee bulan Ogos ni.

Ada special untuk korang semua.


Buat belian mana-mana produk Shaklee dalam 100UV atau dalam RM400 lebih korang berpeluang untuk dapatkan; 

1- Shaker Shaklee Coral Orange RM18 @

2- Beli sebotol Vitamin C RM60 saja (normal price Rm104, jimat Rm44!)

@ Beli keduanya dengan harga RM78.



Lawa kan shaker dia :))


Ada satu lagi boleh dapat keahlian secara PERCUMA. Yang ni untuk mereka yang ada buat belian dalam 200uv atau dalam RM800 dalam satu resit. 


* * *


Bagi yang berminat nak buat bisnes Shaklee? Ni terpulang siapa yang nak join. Gee tak paksa buat. 

Ok. Kenapa bisnes Shaklee ni sangat enjoy? Jom baca ... 

✅ Tak perlu modal tinggi
✅ Hanya yuran keahlian seumur hidup yang murah dan berbaloi
✅ Tidak perlu pegang stok
✅ Hanya buat order melalui website & Shaklee yang akan pos kan kepada customers
✅ Banyak pilihan produk / supplemen yang sesuai dengan permasalahan / penyakit yang dialami
✅ Dalam masa yang sama dapat nikmat kesihatan & kecantikan
✅ Time freedom. Tidak ada working hour
✅ Untung runcit sehingga 15-20%
✅ Menikmati bonus pada setiap pertengahan bulan
✅ Leadership bonus. Bila dah naik rank, kita bertanggungjawab untuk memastikan downline kita turut berjaya. Ni konsep dalam Shaklee, kita bantu downline berjaya dulu baru dapat. 
✅ Ada rezeki, boleh dapat car bonus. Nak beli kereta, tak payah keluarkan duit. Bestnyaaa kan. Car bonus di dalam bentuk cash Shaklee bagi  
✅ Conference. Free trip to local & international. 5 Bintang! Dan boleh pergi umrah skali bagi yang muslin tau. Best kan ^_^ 


Dalam Shaklee, siapa berusaha lebih, dia akan dapat. Tidak menjanjikan yang atas akan terus atas. Downline pun boleh pintas upline kalau dia ada effort & extra commitment.

Seronok kan dalam Shaklee ni. Sebab buatkan kita rasa yang kita sebenarnya banyak penyakit, tapi kita buat-buat sihat dan tak ambil endah tentang kesihatan. Dengan pencemaran udara, air, pemakanan tidak seimbang, berminyak, dsb. Confirm 100% sihatkah kita?

Sebab itu kita perlukan supplemen / makanan tambahan yang dapat support kekurangan dalam badan kita, apa yang perlu dibuang dari dalam badan kita. Segala toksin yang dah lama bertapak, usus yang berkerak, angin yang tersimpan. Tak nak buang ke semua tu? 

Sekarang ni musim kawan-kawan pregnant & berpantang. Shaklee pun ada set hamil, berpantang, menyusu ya. Boleh dikatakan supplemen Shaklee ni complete menyediakan supplemen yang sesuai untuk tubuh badan kita.

Yang sedang ikhtiar untuk hamil pun kami ada set kesuburan suami isteri. Set kurus, set kecantikan, set jerawat, set gastrik, set migrain, set resdung, set darah tinggi, set kencing manis, dan macam-macam lagi. Kita wajib untuk ikhtiar supaya sihat.

Shaklee memberikan apa yang diperlukan oleh tubuh. Jika terdapat kekurangan, insyaAllah supplemen² ni akan membantu sebaiknya.

Free consultation. New memberships are welcoming. Yang nak jana side income & serius buat bisnes Shaklee, boleh roger Gee. Gee cuba bantu dan guide korang insyaAllah.








Hubungi Gee untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee, proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga harga istimewa serta konsultasi ekslusif Shaklee.


Nurzhiana Mohd Yunus

Pengedar Shaklee: ID 1085116

WhatsApp: click link http://Www.wasap.my/60135707812/

FB: Ziana Eunos


Terima Kasih kerana memilih Shaklee!





Continue Reading

Dec 29, 2016

Jom Jana Pendapatan!





Assalamualaikum dan Hi semua :)

Gee nak share satu peluang bisnes buat anda yang betul2 nak berbisnes or nak cari side income

Ok. Gee sekarang ni buat bisnes Shaklee dan seorang bisnes leader dalam Shaklee.


Kenapa Gee pilih Shaklee? 

1. Kekuatan PRODUK. Gee sendiri pengguna produk Shaklee. Alhamdulillah ia berkesan dan banyak bantu gee. Dan kalau tengok testimoni dah banyak2 sangat. Siap ada landmark study (kajian pihak ketiga - boleh rujuk kat sini http://www.landmarkstudy.com/ ). The product speak itself bak kata pepatah. 


2. BONUS Shaklee! Yang ni best. Semua orang pasti suka! Dalam shaklee once dah naik rank, income pun automatik 4 angka. Best kan! Bonus Kereta pun ada. Peluang untuk bercuti dalam & luar negara pun Shaklee bagi secara Percuma. 

*Bonus ni banyak lagi .. nanti gee citer details if korang berminat nak tau k.


3. Sistem ORDER ONLINE. Bila ada sistem ni, bisnes jadi mudah. Tak kisah la korang ada kat mana2, or sedang bercuti ke asal ada internet dan hp pun dah boleh order online dan Shaklee yg akan poskan kepada customer. Dah macam dropship pulak kan. 


4. Tak perlu MODAL buat stok tapi just bayar YURAN ahli yang sangat2 lah berbaloi. Tambah2 ada sistem order on9 tu, so korang xperlu risau if xde barang ready stok. 


Bestt kan bisnes Shaklee ni?! Gee consume produk Shaklee dan rajin share kebaikan produk pun boleh dapat duit tau. 


Jadi sekarang Gee nak open 5 tempat kosong untuk Gee guide korang yang berminat sampai berjaya. Lepas daftar nanti gee akan masukkan anda dalam grup khas di whatsapp & telegram. Gee guide secara percuma aje yea ;))

Terbuka kepada semua yg berumur 18 tahun ke atas.


Your bisnes leader,
Ziana Eunos aka Gee 
0135707812
Founder Esplandor Empire 
Founder Shakleebygee (insta)




Continue Reading

Nov 13, 2016

Kenali Pengasas Shaklee



Semasa baby Forrest dilahirkan, dia tidak menangis seperti bayi lain. Malah tubuhnya pucat dan biru. Hingga bidan dan doktor terpaksa membuat pelbagai usaha untuk stimulate pernafasannya. Baby Forrest disahkan menghidap penyakit TB, dan doktor yang merawatnya menjangka dia hanya boleh hidup sehingga 8 tahun saja.

Bayangkan sehingga ayah dia dah give up & seolah2 tunggu je anaknya meninggal.

Tapi Mak dia, yelah kasih Mak kan... Tak nak give up. Mak dia tukar pemakanan mereka kepada herba2 yang ada healing properties. Dia buat minyak herba dan urut satu badan di baby Forrest.

Akhirnya bapanya membawa mereka anak beranak berpindah dari kawasan perlombongan ke kawasan perkampungan di Iowa. Kat situ mereka lebih close to nature. Udara segar dan makanan yanrogerg fresh.

Mak dia terus usaha agar anak dia sihat macam baby lain. Walaupun anak dia tak bergerak2 tapi dia sangat positif. Hinggalah baby Forrest umur 4 tahun dan dia boleh bangkit dengan sendiri buat pertama kali!

Daripada ramalan hidup sampai 8 tahun je, Forrest menjalani zaman kanak2 dan remaja yang happy. Beliau mendalami ilmu chiropractic dan membuka sebuah pusat rawatan terbabit.

Berinspirasikan kisah hidupnya sendiri, Forrest rajin mengkaji kehebatan alam semulajadi ciptaan Tuhan. Beliau mendapati kebanyakan masalah kesihatan berpunca dari masalah kurang nutrisi dan terlebih makan.

Pada usia 21 tahun, beliau mencipta satu produk nutrisi berasaskan tumbuh-tumbuhan.




Dengan kemahiran chiropractic dan nutrisi yg beliau ada, Forrest berazam utk tolong orang yg sakit dan tak mampu datang jumpa dia. Dengan kerjasama oleh Wilbur dan Orville Wrights, Forrest menjadi flying doctor pertama di kawasannya.




Disebabkan kerjanya berkaitan dgn tulang, Forrest terdedah kepada sinar x-ray dari prosedur di kliniknya. Sekali lagi Forrest diuji. Beliau disahkan mengidap kanser yg tak boleh disembuhkan, dan beberapa anggotanya perlu dipotong. Dan beliau dijangka tidak akan hidup lama.

Sekali lagi Forrest taknak give up. Antara motivasinya sebab dia nak terus berbakti. Lalu beliau jual klinik dia, pindah lagi ke kawasan ladang dan mula dgn regime pemakanan berasaskan herba & buah-buahan serta suplemen dengan kuantiti yg banyak.

Masa ni beliau membuat kombinasi 9 herba untuk detoks terhasillah Herb-Lax.

Setahun selepas itu, Forrest sembuh sepenuhnya dan bebas kanser. Tapi klinik yang dikunjunginya tak percaya ia adalah kerana menjaga pemakanan dan suplemen.

Forrest kembali buka klinik, dan menjadi "first drugless clinic". 5 tahun selepas tu, kliniknya terbakar, dan Forrest ubahsuai kenderaannya menjadi motorhome utk bawa keluarga pindah ke California. Kat situ beliau buka klinik dan sambung belajar.

Itulah kisah Dr Forrest Shaklee. Yang dilahirkan seolah2 macam dah mati, yang diramal akan mati sebanyak 2 kali. Sikap positif,taknak mengalah dan kembali kepada alam semulajadi, ciptaan Allah, menjadikan Shaklee terus berbakti hingga ke hari ini.

Itulah motivasi pengedar2 Shaklee, nak berbakti & berkongsi yang terbaik dan dibuktikan oleh sains. Bukan ikut cakap2 orang. Atau sebab nak bonus banyak dan jadi kaya. Semua tu akan datang juga bila kita buat dgn ikhlas dan Allah redha.

Alang2 hidup di dunia, biarlah meninggalkannya dgn pahala yang tak putus-putus.

#tsunamiShaklee #liveamazing #shakleeeffects

Credit : Master Lyna Noh


Fakta Menarik Tentang Shaklee!
















Continue Reading