Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Kulit | Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit


Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Kulit dan Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit

Apa kebaikan pada Vivix Shaklee untuk kulit cantik dan testimoni Vivix Shaklee untuk kulit sihat.

Tapi sebelum itu Gee suka rekomen Vivix dari Shaklee ini jika anda tak suka makan banyak jenis vitamin. Sebabnya Vivix produk Shaklee ini hanya diambil sesudu Vivix sehari saja! Syok kan!

Vivix Shaklee untuk Kulit

Rasa Vivix ini juga sedap. Masam manis buah dia. Efek pun cepat dapat. Kebanyakan mereka yang mengambil Vivix Shaklee untuk kulit ini kebanyakan memberi efek yang bagus!


Apa kebaikan yang ada dalam Vivix Shaklee untuk kulit. Bagaimana produk Vivix Shaklee ini membantu? 

Tapi sebelum tu jom cuci mata tengok Testimoni dari Vivix Shaklee untuk kulit.

Kebaikan Vivix Shaklee untuk Kecantikan Kulit

1- Vivix dalam Shaklee sangat tinggi kandungan dengan antioksidan. Antioksidan ini sangat penting dalam untuk membantu melambatkan tanda-tanda penuaan seperti;

-Kedutan 
-Eye bag
-Bintik hitam 
-Jerawat
-Jeragat 

Khasiat dalam Vivix Shaklee yang sangat tinggi antioksidan ini sangat bagus untuk anda yang banyak terdedah kepada cahaya matahari, UV, dan pencemaran yang boleh menyebabkan kadar penuaan tubuh dan kulit menjadi lebih cepat. Kiranya produk Vivix dari Shaklee ini membantu melambatkan proses penuaan kulit kita dari dalam.
2- Kandungan Resveratrol yang ada dalam Vivix Shaklee ini juga boleh mencerahkan kulit dan membuat kulit menjadi glowing tanpa perlu makeup.


3- Manfaat Vivix Shaklee untuk kulit jeragat? Ya, Vivix Shaklee pun boleh membantu kulit jeragat sebab khasiat dalam Vivix Shaklee ini ada antioksidan yang sangat berkuasa! Antioksidan ini penting untuk membaiki & memulihkan sel-sel kulit mati atau rosak. Sel yang rosak ini yang membuatkan pertahanan kulit lemah dan menyebabkan ia mudah naik jeragat. 

Apabila sel-sel kulit yang lama sudah diperbaharui, automatik kulit pun jadi cantik, lebih bersih, cerah & berseri! Best kan? Sebab itu ramai yang apabila rajin mengambil setiap hari produk Vivix Shaklee ini mendapat efek wajah nampak lebih muda dan berseri!


4- Kebaikan Polifenol dalam Vivix Shaklee juga bagus untuk kulit. Ia membantu dalam penghasilan kulit yang sihat dengan:
  • Melindungi kulit dari kerosakan UV
  • Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedutan
  • Menyokong dalam pengeluaran kolagen yang sihat
  • Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kelihatan lebih muda berseri


5- Kebaikan Vivix Shaklee untuk meremajakan kulit dari dalam! Vivix is Proven! Dalam satu ujian klinikal menunjukkan ramuan yang terdapat dalam sebotol Vivix shaklee ini akan mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular! Maksudnya Vivix dari Shaklee ini membantu memperbaiki sel DNA kita dan melambatkan proses penuaan dari dalam, dari akar umbi!


Banyak kebaikan dan manfaat dalam sebotol Vivix Shaklee untuk kesihatan kulit kan. Rajin-rajinlah mengambil Vivix produk terbaik Shaklee ini setiap hari untuk awet muda dan cantik!

Jom hadiahkan sebotol Vivix Shaklee untuk diri sendiri dan orang yang kita sayang :)Bagaimana nak dapatkan Vivix dari Shaklee ini? Anda boleh menghubungi Gee terus ke 013-5707812 atau klik di sini untuk whatsapp Gee ya. Terima Kasih kerana memilih Shaklee!


Post a Comment

1 Comments