02 January 2020

Promosi Shaklee Januari 2020


Selamat tahun baru 2020. Ada apa promosi Shaklee bulan ini?

1. Promosi Zinc Plus

Beli 1 Percuma 1, jimat RM 56.

Zinc Plus Beli Percuma 1

Info bergambar Zinc Plus Shaklee;



Info lanjut baca di sini >>  Zinc Plus Shaklee



2. Promosi Omega Guard

Ada 2 pilihan promosi;
  • Beli 2 less 5% 
  • Beli 8 Percuma 1 (terus dapat jadi ahli, dapat harga ahli, dapat cash back dan percuma pos)

Promosi Omega Guard

Baca di sini tentang OmegaGuard;

Kebaikan Omega 3 untuk kulit, rambut dan kesihatan 

Makan Omegaguard anak cepat cakap

Testimoni Omega: Darah turun, jerawat batu licin

Manfaat Omega untuk otak anak-anak

Kebaikan Omega untuk ibu hamil



3. Promosi Youth Skincare

Promosi kalini lebih menarik. Buat belian mana-mana item skincare Youth  dan cukup point 200 dalam satu resit, anda akan dapat PERCUMA YOUTH RADIANCE C+E! Best kan?? Radiance ni best sangat tau. Kalini bagi free je tu. Biasa harga ahli RM 330.

Untuk item Youth boleh pilih mana-mana. Jika nak tau point dan lebih lanjut boleh terus hubungi Gee ok.



Kapsul gold, nak pakai kita just pecah atau gunting kapsul dia dan sapu kat tempat seperti parut, jerawat, atau jeragat.




Info lengkap Youth

13 kelebihan skincare Youth

5 langkah mudah jaga kulit



4. Promosi Vivix Shaklee



Info Vivix;

Kebaikan Vivix Shaklee

Soalan lazim Vivix 

Testimoni Vivix Shaklee



5. Promosi Set Hamil Shaklee - diskaun 10% dari harga ahli 



Info lanjut set hamil;

Supplemen untuk ibu hamil

Jerawat masa hamil 



6. Promosi Set Berpantang 



Kebaikan set berpantang dari Shaklee

Pengalaman hamil dan berpantang dengan Shaklee



7. Promosi Daily Essential Set



Set ini sesuai untuk sesiapa saja. Satu keluarga boleh ambil.

Kebaikan setiap produk dalam Daily Essentials Set:
  • Vitamin C - meningkatkan sistem imun badan, kurang demam selsema, mencantikkan kulit
  • ESP - memberi tenaga, mengenyangkan, kawal paras gula dalam darah, bagus untuk membaiki kulit jerawat dan parut, rendah lemak & tiada kolesterol serta sesuai untuk berpuasa
  • B-Complex - lengkap dengan asid folik (bagus untuk bakal ibu & ibu hamil), menukar makanan kepada tenaga, meredakan pening dan anti-stress vitamin
  • Omega Guard - suplemen Omega 3, bagus untuk fungsi otak, menjaga kesihatan jantung, membakar lemak dan kolesterol
  • Vitalea - multivitamin lengkap dengan zat besi, bagus untuk masalah anemia, memberi tenaga, pelengkap nutrisi
  • Vivix - suplemen yang mampu menembusi hingga ke peringkat DNA sel dalam badan, baik untuk kesihatan menyeluruh, awet muda dan cergas bertenaga



8.Promosi Youth Starter Set 



Apa yanga ada dalam Starter Set Youth?
  • Cleanser - pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit, formula bebas sabun jadi tak buat kulit kering, bagus juga untuk kulit jerawat dan breakout. Ia juga bertindak sebagai makeup remover dan scrub.
  • Toner - wajib guna lepas mencuci muka. Berfungsi mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati, baiki kulit kusam, mencerah dan melembapkan kulit. 
  • Moistuizer - ada skali fungsi sebagai sunscreen dengan spf 5o yang sesuai untuk cuaca panas malaysia untuk melindung kulit dari sinar UVA dan UVB. Tak menyumbatkan liang pori wajah jadi boleh sapu banyak kali. Juga membantu kulit tak kering dan lembap. Boleh guna sebelum kita pakai makeup atau faundation.
  • Night cream - kaya dengan vitamin A, C dan E. Penting guna sebelum tidur malam untuk melindungi dan memperbaiki sel-sel kulit yang rosak masa tidur. Bantu mencegah kedutan, melambakan penuaan, baiki kulit sunburn dan kulit jerawat. Juga sesuai untuk kulit kering. 







Berminat untuk mendapatkan produk / Promosi Shaklee ini? Anda boleh menghubungi saya terus di sini;





1 comment: