07 November 2014

Omega 3 bantu kuatkan rambut
Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Memandangkan bulan ni promosi Omega Guard Shaklee, cik G nak berkongsi kebaikan omega 3 untuk rambut. mengkin ada yang tak tahu lagi omega sebenarnya sangat bagus untuk kesihatan rambut.

Menurut Lisa Drayer, pakar Pemakanan New York dan penulis diet untuk kecantikan, omega 3 ditemui dalam membran kulit kepala dan ia adalah minyak semulajadi yang membantu memastikan kulit kepala dan rambut terhidrat. 

Ini menunjukkan pemakanan juga penting untuk rambut yang sihat.Antara makanan yang tinggi sumber omega 3 ialah ikan salmon, tuna, makerel, trout, walnut, kekacang, minyak flaxseed dan lain-lain lagi.

Jadi kalau nak rambut cantik, sihat makan makanan yang kaya dengan omega 3. badan kita tak dapat nak hasilkan sendiri omega 3.. sebab tu perlu ambil dari sumber makanan omega 3.

Nak lebih mudah, makan 2-3 biji Omega Guard setiap hari. satu hidangan Omega Guard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA.


Cik G nak share satu testimoni menarik ni..

Hubungi Cik G untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee .Nurzhiana Mohd Yunus


Shaklee Independent Distributor - ID 1085116


sms/whatsapp : 013-570 7812


FB Page : Ziana Beauty ShoppeTerima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat. Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1085116 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.
2 comments: